Υπογράφει στην Πορτογαλική Λεϊσόες, ο Α. Ράμα

Τον θυμάστε τον Άστριτ Ράμα, ο οποίος αγωνίστηκε σε ομάδες της περιοχής μας; O ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Πορτογαλία και όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λεϊσόες (Β΄ Εθνική).

Ο Ράμα ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Παμπατραϊκού, ενώ στη συνέχεια πέρασε και από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε πολύ πίσω, αφού έχασε την ευκαιρία να κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακολούθησε η Γ΄ Εθνική με τις φανέλες του ΠΑΣ Πρέβεζα και Αμβρακικού Λουτρού, ενώ πέρυσι έκανε προπονήσεις με την Παναχαϊκή. Πλέον το «ψάχνει» μόνο για εξωτερικό, καθώς υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να αναδειχθεί.

O Ράμα βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία και συμμετέχει στις προπονήσεις της Λεϊσόες κι αν φυσικά ικανοποιήσει θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Ο μάνατζερ του Μπρούνο Ντόντι εκπροσωπεί πολλούς Αλβανούς ποδοσφαιριστές σε ευρωπαϊκές ομάδες και έχει παίξει μεγάλο ρόλο για την μεταγραφή του στην Πορτογαλική Λεϊσόες. Ο Άστριτ μάλιστα είναι και διεθνής με την U-21 της Αλβανίας και με αυτή τη μεταγραφή, ευελπιστεί να φορέσει εκ νέου το εθνόσημο.