Υποχρεωμένη να βγάλει πάθος κι ένταση η Παναχαϊκή για το “τρίποντο”!

Το Διαγόρα Ρόδου θα αντιμετωπίσει σήμερα (patragoal.gr, 15.00, ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3) η Παναχαϊκή, για την 2η αγωνιστική της Super League 2, με μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να μην μείνει βαθμολογικά πίσω, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας.

Oι “κοκκινόμαυροι” θέλουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στα ψηλά “στρώματα” της βαθμολογίας. Από το παιχνίδι της πρεμιέρας, με τα Τρίκαλα, έλειψαν το πάθος και η ένταση στο παιχνίδι της Παναχαϊκής, κάτι που πρέπει να έχουν σήμερα οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, ώστε να φτάσουν στο εξόχως σημαντικό “τρίποντο”, το πρώτο για το 2021.

Η αποστολή της Παναχαϊκής:

Μένκα, Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Larrea, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Bruce, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιούσης, Ανάκογλου, Σκεπετάρης, Cerruti, Αραβίδης, Batrovic, Κουσκουνάς, Μασούρας.

Το ματς θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Τσαμούρης με βοηθούς τους Χρήστο Κορώνα και Δημήτρη Παγουρτζή, όλοι από τον σύνδεσμο Πειραιά, 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Πουλόπουλος από τον σύνδεσμο Πειραιά και παρατηρητής διαιτησίας ο Μανώλης Γιαννουγλίδης από τον σύνδεσμο Αθηνών.

Ο καλός συνάδελφος Γιώργος Σωτηρόπουλος ταξίδεψε στη Ρόδο και θα μας μεταφέρει το κλίμα πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ στις 15.00 το μεσημέρι θα περιγράψει σε ζωντανή σύνδεση τον αγώνα στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3!