Φάνηκε η ανωτερότητα του Κεραυνού Αγ. Βασιλείου

Επιστροφή στις νίκες για τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου που επιβλήθηκε με 3-0 της Α.Ε. Καλαβρύτων εκτός έδρας, με την ομάδα της ορεινής Αχαΐας να μην μπορεί να αντισταθεί στο φιλόδοξο πρωταθλητή.

Η ομάδα του Αγίου Βασιλείου, έδειξε ότι δίκαια έχει χαρακτηριστεί φαβορί για την πρώτη θέση και την διεκδίκηση της ανόδου στην Γ΄Εθνική, παίρνοντας τη νίκη με γκολ των Θόδωρου Μιχαηλίδη στο 3΄, του Νίκου Ντόμα στο 37΄, ενώ ο Σταυριανόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 78ο λεπτό.

Κέρδος για τα Καλάβρυτα οι “μικροί” (αγωνίστηκε βασικός ο Ρετζίνο και αλλαγή ο Φλογεράς) και οι μεγάλοι, αφού επανήλθε στην αγωνιστική δράση ο Θ. Αναγνωστόπουλος, ενώ μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς ο Χρήστος Φεφές.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος – Κ. Βλάχος): Λέσης, Κέφα, Γκλαβάς, Θεοδοσίου, Θεοτοκάτος (46’ Θεοδόσης), Σ. Τσαβαλάς, Σκιαδάς, Μητρόπουλος (83’ Φεφές), Βραχλιώτης (74’Μαραγκός) , Κουτρουμάνης (46’ Γ. Τσαβαλάς), Ασπρούκος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Α. Ανδρούτσος): Τσάπαλος, Μέρτικας (59’ Τσάτος), Κασιώνης, Σπανογιάννης (71’ Ροδόπουλος), Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Κούστα, Ντόμας, Καραχανίδης, Μιχαηλίδης (64’ Σπανός), Σταυριανόπουλος.