Φάνης Γκέκας: «Δύσκολη σεζόν, αλλά σχολείο για εμένα ο Παναιγιάλειος»

Ο βετεράνος διεθνής επιθετικός και προπονητής, Φάνης Γκέκας μίλησε στο Metropolis 95,5 μεταξύ άλλων για τις εμπειρίες που αποκόμισε από τον Παναγιάλειο.

«Ήμουν προπονητής στον Παναιγιάλειο και τώρα ξεκουράζομαι. Ήρεμα πέρασα το Πάσχα, ξεκουράστηκα, φόρτωσα τις μπαταρίες. Ήταν η πρώτη προπονητική εμπειρία που είχα και αποκόμισα πολλά θετικά στοιχεία. Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν που βίωσα σε μία περίεργη ομάδα με πολλά οικονομικά προβλήματα. Ακόμη και τώρα δεν έχουν πάρει το μητρώο για να μπουν στην λίγκα. Ένα μεγάλο σχολείο ήταν αυτή η ενασχόλησή μου. Χωρίς να υπάρχει διοίκηση ή οικονομικοί πόροι.

Ως προπονητής κέρδισα στοιχεία, μετά από ένα χρόνο δουλειάς, έμαθα πως πρέπει να φέρομαι. Είχα μία ομάδα με μικρούς παίκτες. Από εδώ και πέρα, εύχομαι να υπάρχει καλύτερη οργάνωση για να ασχοληθώ απόλυτα με το προπονητικό κομμάτι. Τώρα που ήμουν στον πάγκο ήταν πιο δύσκολο, σε σύγκριση με όλα αυτά τα χρόνια που έπαιζα ποδόσφαιρο. Βλέπεις όταν παίζεις, είσαι ένας, διεκδικείς μία θέση στην ενδεκάδα, ενώ ο προπονητής πρέπει να οργανώσει και να επιλέξει από τους 20, τους 11 που θα είναι καλύτεροι».