Φιλική ήττα της Θύελλας Πατρών στην Γαστούνη

Φιλική ήττα με 2-1 από τον Αίαντα Γαστούνης για την Θύελλα Πατρών, στο παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη χθες στην γειτονική Ηλεία.

Αρκετά συμπεράσματα είχε την δυνατότητα να βγάλει ο Σάκης Πεφάνης, απέναντι σε μια νεοφώτιστη αλλά πολύ καλή ομάδα στην Γ’ Εθνική, η οποία έχει και αυτή ως μεγάλο στόχο την παραμονή και την καθιέρωση.

Η Θύελλα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 12’ λεπτό ο Αγγελής δεν κατάφερε με πλασέ να νικήσει τον πορτιέρο Αντωνόπουλο, ενώ στην συνέχεια της φάσης το νέο πλασέ του Αγγελή βρήκε το δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 21’ λεπτό ο Ντίνος πλάσαρε άουτ, ενώ στο 35’ λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής πλάσαρε και πάλι εκτός τέρματος, μετά την σέντρα από τα δεξιά του Ν. Κωνσταντινίδη.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ο Δούλος δέχθηκε την μπαλιά του Σταθάτου στην πλάτη της άμυνας της Θύελλας, πέρασε και τον Διαμαντόπουλο για να ανοίξει το σκορ.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Αγγελής εκμεταλλευόμενος την κόντρα στο σουτ του Ντίνου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Αίας Γαστούνης ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 60’ λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταθάτου, με την Θύελλα να χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα, αφού ο Κ. Κωνσταντινίδης έχασε πέναντι που απέκρουσε σωτήρια στην αριστερή του γωνία ο Αντωνόπουλος.

Στο 75’ λεπτό ο Μαρκαντώνης απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Τσακοπιάκου σε κόρνερ, με την τελευταία μεγάλη φάση να ανήκει στους «κυανόλευκους», όταν ο Πανίτσας με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μανουσιάδη.

Δεν αγωνίσθηκε για την Θύελλα ο Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο οποίος στην προθέρμανση ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις.

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ : Αντωνόπουλος, Χριστοφοράτος, Βασιλικόπουλος, Μπαρδούσης, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Βράπι, Δούλος, Κουλούρης, Σταθάτος, Τσακοπιάκος

Αγωνίσθηκαν στον β’ μέρος και οι Μανουσιάδης, Μπουζούρας, Μπουρούκης, Παναγιωτόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ : Διαμαντόπουλος, Παναγόπουλος, Ν. Κωνσταντινίδης , Αγουρίδης, Χρυσανθόπουλος, Πανίτσας, Αγγελής, Αποστολόπουλος, Ντίνος, Κ. Κωνσταντινίδης, Μπούμπαλης.

Στο β’ μέρος αγωνίσθηκαν και οι Μαρκαντώνης, Κατριβέσης, Παπανικολάου, Πολυχρονόπουλος, Μαρκόπουλος, Αναγνώστου, Σκόνδρας, Παππάς, Κούρτης.