Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Φιλική επικράτηση επί του Παναιγιαλείου η Θύελλα Πατρών

Πηγή: mirrorsports.gr

Η Θύελλα Πατρών επικράτησε με 2-0 του Παναιγιαλείου σε χθεσινή φιλική αναμέτρηση. Η ομάδα του Αιγίου είχε ένα καλό 20λεπτο, στο πρώτο μέρος, με τον Γκάτση να απειλεί για γκολ σε δύο περιπτώσεις, χωρίς όμως το ποθητό αποτέλεσμα.

Με το ξεκίνημα του β΄ μέρους (46΄) η Θύελλα Πατρών κέρδισε κόρνερ, το οποίο και στάθηκε η αφετηρία στο άνοιγμα του σκορ. Το εκτέλεσε ο Αγουρίδης, αποδέκτης ο Ντίνος ο οποίος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 1-0.

Ο Παναιγιάλειος που παρουσίασε πρόβλημα στις στημένες φάσεις, δέχτηκε ένα ακόμα γκολ στο 66΄. Αυτή τη φορά από εκτέλεση φάουλ του Σκεπετάρη και καρφωτή διαγώνια κεφαλιά του Θανόπουλου, διπλασιάζοντας έτσι το σκορ για την Θύελλα.

Η αντίδραση του Παναιγιάλειου δεν παρουσίασε προϋποθέσεις για την επίτευξη κάποιου τέρματος και την επιστροφή του στο παιχνίδι, με το σκορ να παραμένει μέχρι τη λήξη του φιλικού παιχνιδιού.

Συνθέσεις:

Θύελλα Πατρών (Σ. Πεφάνης): Κουγιουμτζόπουλος, Σταυρόπουλος, Σμπόρας, Θανόπουλος, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Κουτσαντώνης, Ντίνος, Τσότρας, Σκεπετάρης, Ξένος. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν οι Αραμπατζής, Σκουμήςς, Κούρτης.

Παναιγιάλειος (Φ. Σχοινάς): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Χούσα, Παπαδόπουλος, Μαχαίρας, Μιχ. Σπανός, Μπούνας, Κοτσόκολος, Ανδρέας Σπανός, Μπελεζάκης, Γκάτσης. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν Ροδόπουλος, Μπελεζάκης, Αποστολής, Νικολόπουλος, Μαυρούλιας, Μούκας, Καραπιπέρης, Λιάτος.