Φιλική ισοπαλία για τους παλαίμαχους της Πάτρας, συγκίνηση και βραβεύσεις

Ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα παλαίμαχων της Πάτρας  η οποία  αντιμετωπίσει την ομάδα παλαίμαχων της Σπάρτης.

Παράλληλα έγιναν και συγκινητικές στιγμές στην μνημόνευση (τρισάγιο) με όμορφα λόγια, για τους Κώστα Σπίνο, Τίμο Πατρώνη και Δημήτρη Λουκίδη παλαίμαχων που δεν ζούν κοντά μας.

Η ομάδα της Σπάρτης βράβευσε δύο πατρινούς παίκτες που έπαιξαν στην Σπάρτη τον Τάκη Κυριακόπουλο και τον Γιώργο Καρατζά ,ακόμη δε και τόν πρόεδρο του συλλόγου Τάκη Λαμπρόπουλο.

Επίσης ο σύλλογος της Πάτρας πρόσφερε στόν βουλευτή Λακωνίας και παλαίμαχο Νεοκλή Κρητικό, μια συλλεκτική γκραβούρα με το δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Τήν γκραβούρα παρέλαβε ο Δημοσθένης Τζανάκος ανιψιός του βουλευτή και γυιός τού Νίκου Τζανάκου.

Παρούσες στό τρισάγιο η Σοφία και Χρυσή Σπίνου σύζυγος και κόρη αντίστοιχα του αείμνηστου Κώστα Σπίνου.

Παρόντες και πολλοί παλαίμαχοι συμπαίκτες του Σπίνου,Ο Δημήτρης Τσάπαλος που ήταν αμυντικό δίδυμο στο Πάτραι με τον Σπίνο.

Για το φιλικό εξέδωσε ανακοίνωση και ο σύλλογος παλαιμάχων της Πάτρας όπου ανέφερε:” Όλοι μαζί στο τέλος έφυγαν να συνεχίσουν την όμορφη αθλητική συνάντηση στην κοσμική ταβέρνα ΠΛΑΖ

Εκεί ο Κόκος (διαιτητής) ανέλαβε τα ηνία, και διεύθυνε την συνάντηση παρουσία πάντα του Γιάννη Κόντη και του Γιώργου Κραβαριώτη (λαινσμαν)..Η αποστολή της Σπάρτης έφυγε αργά και  η φιλία ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο.

Ευχαριστούμε τούς παλαίμαχους Σπάρτης και τον πρόεδρο Ηλία Τρακάκη για την όμορφη ποδοσφαιρική συνάντηση με την παραμονή τους στην πόλη μας”.