Φιλική μοιρασιά για Θύελλα Πατρών και Διαγόρα Βραχνεΐκων (pics)

Πηγή: ilianews.gr

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Θύελλα Πατρών και Διαγόρας Βραχνεΐκων, σε φιλικό που διεξήχθη σήμερα, στο «Φώτης Αραβαντινός» με καλές φάσεις, αλλά και συμπεράσματα για τους δύο προπονητές. Βέβαια, έλειπαν και βασικά «γρανάζια» των δύο ομάδων, αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε στο να δημιουργήσουν φάσεις και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και είχαν την πρώτη καλή φάση του αγώνα. Οι Βραχνιώτες ισορρόπησαν, ήταν ανώτεροι και έχασαν στη συνέχεια καλές ευκαιρίες με τους Σπανό, Πανάρετο με το δεύτερο να αποχωρεί ως τραυματίας στο δεύτερο ημίχρονο (προσαγωγούς) και τη θέση του να παίρνει ο «στρατευμένος» Γιάννης Σταυρόπουλος.

Στο 57ο λεπτό είχαμε το 0-1 με απίστευτο σουτ στο «Γ» του Πάρη Καλλιτσουνάκη, ένα πανέμορφο γκολ που πήρε το χειροκρότημα συμπαικτών και αντιπάλων. Στο 69ο λεπτό η ομάδα του Σάκη Πεφάνη ισοφάρισε με τον Σταύρο Αγγελή σε 1-1 και είχε την υπεροχή μέχρι το φινάλε του ματς. Eπόμενο φιλικό για το Διαγόρα την Τετάρτη με τον Άρη Πατρών στα Βραχνέικα και εν συνεχεία με τον Αίαντα Γαστούνης εκτός έδρας.

Συνθέσεις:

Θύελλα Πατρών (Σάκης Πεφάνης): Διαμαντόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Κατριβέσης, Ν. Κωνσταντινίδης, Αποστολόπουλος, Μαρκόπουλος, Παναγόπουλος, Σκουμής, Κ. Κωνσταντινίδης, Αγγελής, Ντίνος. Έπαιξαν και οι Παπανικολάου, Μαρκαντώνης, Αδαμόπουλος, Αγουρίδης, Σκόνδρας, Πολυχρονόπουλος, Αναγνώστου, Μπούμπαλης, Αγουρίδης.

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Χρήστος Τσίκας): Θανόπουλος, Σιδέρης, Αβραμόπουλος, Γκολφινόπουλος, Δελδήμος, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλλιτσουνάκης, Σπανός, Λούσκος, Πανάρετος. Έπαιξαν και οι Μπαρδάκης, Κούλος, Δ. Βασιλόπουλος, Λάϊος, Βλασόπουλος, Σταυρόπουλος, Τσεκούρας.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σημερινό ματς στη σελίδα του patragoal.gr στο facebook (εδώ).