Φιλική μοιρασιά στο «Φ. Αραβαντινός» για Θύελλα Πατρών και Παναχαϊκή

Σε φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα Θύελλα Πατρών και Παναχαϊκή αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο 32ο λεπτό με γκολ του Ντίνου ύστερα από ωραία προσπάθεια του Αποστολόπουλου, ενώ στο 77΄ οι «κοκκινόμαυροι» έφεραν το ματς στα ίσα με το Νέο που αγωνίζεται στην Κ-20 του συλλόγου.

Προβλημάτισαν στο πρώτο μέρος οι «κοκκινόμαυροι» με τη γενικότερη παρουσία τους, με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε ο Θύμιος Αργυρόπουλος. Για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Χρήστος Γιούσης κάνοντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παναχαϊκής.

ΦΙΛΜ:

13’ Καλό σουτ του Παπαδόπουλου εκτός περιοχής η μπάλα πέρασε λίγο άουτ/

18’ Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα της Παναχαϊκής. Ο Αργυρόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και στη θέση του μπήκε ο Κόκας.

32’ Η Θύελλα με γκολ του Ντίνου άνοιξε το σκορ για το 1-0, ύστερα από ωραία προσπάθεια του Κίμη Αποστολόπουλου από τα αριστερά.

37’ Καλή ενέργεια και σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

61’ Καλή στιγμή για την ομάδα της Παναχαϊκής. Ο Θεοφάνης με όμορφη προσπάθεια έπειτα από μπαλιά του Στασινόπουλου από κοντά προσπάθησε να σκοράρει από δύσκολη θέση αλλά δεν τα κατάφερε

77’ Γκολ για την Παναχαϊκή! Ο Νέος με σουτ από κοντά αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Θύελλας για το 1-1.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σιδέρης (55′ Διαμαντόπουλος), Ν. Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος (57′ Μπούμπαλης), Κατριβέσης, Τσίγκριλας, Αγουρίδης, Αποστολόπουλος (72΄ 72′ Κουτσαντώνης), Πανίτσας (57′ Κ. Κωνσταντινίδης), Παναγόπουλος, Ντίνος, Αγγελής (62′ Σκόνδρας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. Ελευθερόπουλος): Κολοβούρης, Μπελεζάκης, Λ. Μικές, Πλιάτσικας, Στασινόπουλος, Αργυρόπουλος (18′ λ.τ. Κόκας), Bruce, Σκεπετάρης, Μασούρας, Παπαδόπουλης, Γιούσης.

Η ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο: Κολοβούρης, Πανόπουλος Θωμάς, Στασινόπουλος (80′ Πετρόπουλος), Παπαχρονόπουλος, Ταρνάρης, Κόκας, Ταχος, Νέος , Σταθόπουλος, Θεοφάνης.