Φιλική νίκη για τη Θύελλα Πατρών, 1-0 τον ΠΑΟ Βάρδας (pics)

H Θύελλα Πατρών ήταν η μεγάλη νικήτρια με 1-0 στο φιλικό που διεξήχθη σήμερα κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας, στο «Φώτης Αραβαντινός».

Μπορεί να ήταν ένα ματς προετοιμασίας, αλλά είχε σκληρές μονομαχίες μεταξύ των παικτών, πλούσιο σε φάσεις, αλλά και συμπεράσματα για τους δύο προπονητές.

Για την Θύελλα Πατρών, ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ, απέναντι σε μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί του ομίλου, αλλά έδειξε να τα πηγαίνει περίφημα, παίρνοντας μάλιστα τη νίκη. Το μοναδικό γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Σωτήρης Αδαμόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο πρώτο ημίχρονο.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για το συγκρότημα του Σάκη Πεφάνη το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο το Διαγόρα Βραχνεΐκων στο «Φώτης Αραβαντινός».  Δεν αγωνίστηκαν οι Αγουρίδης, Δημητρίου, Μαρκόπουλος.

Ο Σάκης Πεφάνης ξεκίνησε τους Διαμαντόπουλο, Κατριβέση, Μπούμπαλη, Ν. Κωνσταντινίδη, Αδαμόπουλο, Παναγόπουλο, Πανίτσα, Αποστολόπουλο, Κ. Κωνσταντινίδη, Ντίνο, Αγγελή. Αγωνίστηκαν και οι Μαρκαντώνης, Σκόνδρας, Παπανικολάου, Κωστογιαννόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Κούρτης, Δριβήλας, Πολυχρονόπουλος.

Δείτε μέσω της επίσημης σελίδας του patragoal.gr στο facebook φωτογραφικό υλικό (εδώ)!