Φιλική νίκη επί του Αγρινίου ο Απόλλων Πατρών

Φιλική νίκη, σημείωσε το απόγευμα του Σάββατου ο Απόλλων Πατρών ο οποίος επικράτησε με 73-51 του ΑΟ Αγρινίου σε παιχνίδι που έγινε στην Περιβόλα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας, Νίκος Βετούλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και έκανε διάφορες δοκιμές.

Μετά το τέλος του φιλικού, ο Νίκος Βετούλας, δήλωσε: «Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε ροτέισον και να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως οι Βησσαρίου, Μαστρογιαννόπουλος και Κογιώνης και να ξεκουράσουμε ορισμένους άλλους.

Για το παιχνίδι, δείξαμε διάθεση στην άμυνα, παρότι ήμασταν άστοχοι στην επίθεση στο α΄ ημίχρονο. Στο β΄ ημίχρονο κρατήσαμε το ίδιο επίπεδο στην άμυνα αλλά στην επίθεση κάναμε καλύτερους αυτοματισμούς και πήγαμε καλυτέρα. Ήταν ένα παιχνίδι προσαρμογής και για τον Μίσκοβιτς καθώς είχε μόλις 2 προπονήσεις και στη πορεία πιστεύω πως θα μας βοηθήσει και αυτός στην θέση 4 για να είμαστε πλήρεις».

Τα 10λεπτα: 13-14,27-25, 53-40, 71-53.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Βετούλας): Καράμπελας 5 (1), Μαστροαγιαννόπουλος 7 (1), Μπόγρης, Ντέιβις 13 (2), Σιλά 8, Βησσαρίου 3 (1), Καλχούν 6 (2), Μίσκοβιτς 10, Κογιώνης 4, Γκρίφιν 4, Τζόουνς 11 (1) και Κ. Αθανασόπουλος.