Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Φιλική νίκη της Παναχαϊκής απέναντι στον ΠΑΣ!

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Γιάννης Τάτσης στο φιλικό απέναντι στον Πας Γιάννινα, στον οποίο η Παναχαϊκή επιβλήθηκε με 1-0.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους Ηπειρώτες, με τον Κολοβούρη στο 3’ λεπτό να σταματάει το σουτ του Τζίνου, με την Παναχαϊκή να απαντάει στο 10’ λεπτό με το πλασέ του Ελευθεριάδη που έσωσε ο Αθανασίου.

Στο 25’ λεπτό ακυρώθηκε τέρμα του Ελευθεριάδη ως οφσάιντ, ενώ στο 34’ λεπτό ο Αθανασίου απέκρουσε το απευθείας κόρνερ του Κοζορώνη.

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε στο 44’ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλάντη Κοζορώνη, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στο β’ μέρος ο Γιάννης Τάτσης χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, με την Παναχαϊκή να έχει ακόμα δύο καλές στιγμές με τους Νίλι και Πετράτο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης (55’ Οικονομάκης), Ζαμόρα (86’ Σμάλης), Λυμπεράκης (82’ Πετράτος), Μπαξεβάνος (55’ Τσάκνης), Πανάγου (55’ Παντεκίδης), Καστεγιάνο (71’ Καραγιάννης), Νίλι (71’ Πέρεζ), Κοζορώνης (82’ Ζούκα), Πολέτο (55’ Λεσάι), Ελευθεριάδης (55’ Τραορέ), Ρόβας (55’ Μαδριγάλ)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου (46’ Βρακάς), Σόρια (80’ Λάμψιας), Λούπα (83’ Κύρκος), Ρίντερ (58’ Μπακαδήμας), Τζίνο, Σομποντσίνσκι (88’ Καφενζής), Δούμας (83’ Πάνος), Αθανασίου (65’ Καλέμι), Μπεγκάλα (80’ Βουτσάς), Χάινριχ (58’ Λώλης), Λέο (58’ Μίνα)