Φιλική «τεσσάρα» για την ΑΕ Πάτρα 2005 (photos)

Το πρώτο τους φιλικό έπαιξαν σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο του Σαραβαλίου, η ΑΕ Πάτρα 2005 και ο Πήγασος Μπεγουλακίου, με την νεανική ΑΕ Πάτρα 2005 να κερδίζει με σκορ 4-1.

Η ομάδα του Πήγασου προηγήθηκε με 1-0 χάρις την πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Νάσου Καλογερόπουλου από τα αριστερά και το έξοχο πλασέ του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου (μεταγραφικά αποκτήματα και οι δύο από Ζαβλάνι-Αίας και ΑΕΚ Πατρών αντίστοιχα).

Στην συνέχεια οι ¨μπλε¨ έπαιξαν ουσιαστικό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να σημειώσουν τέσσερα τέρματα.

Αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 ο Γιώργος Τσιούστας με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής,  στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Αναστάσης Σουγλέρης και με δύο γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1, για να γράψει το τελικό 4-1 με ωραίο σουτ  ο Αργύρης Παπαπέτρος.

Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Νίκου Τσολόπουλου θα διεξαχθεί με την ομάδα του Δία Σαραβαλίου Σάββατο ή Κυριακή (24 ή 25 Αυγούστου) στο γήπεδο του Σαραβαλίου, ενώ για την ομάδα του Πήγασου και για το προπονητικό δίδυμο Νιοτόπουλος-Σπαθής, το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την προσχεχή Τετάρτη με την ομάδα του Αστέρα Τσουκαλεΐκων 18:30 στο γήπεδο των Βραχνεΐκων.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς