Φιλικό «ξεμούδιασμα» για Παναχαϊκή

Ένα πολύ σπουδαίο φιλικό για καλό σκοπό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Κ-19 του συλλόγου.

Φιλικό τα έσοδα του οποίου πήγαν για την στήριξη και την οικονομική ενίσχυση του Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη που υποφέρει από ατροφία και χρειάζεται να νοσηλευτεί στις ΗΠΑ.

Μία πολύ καλή κίνηση από τους Πατρινούς, ενώ το σκορ το οποίο φυσικά περνά σε δεύτερη μοίρα ήταν 7-0 για την «μεγάλη ομάδα». Ο Σιατραβάνης έκανε το 1-0 στο 8’ και ο Μωραΐτης στο 18’ το 2-0. Ο Σιατραβάνης στο 24’ πέτυχε το 3-0 και εννιά λεπτά αργότερα και πάλι ο Μωραΐτης το 4-0.

Ο Όρλαντιτς με δύο προσωπικά του γκολ στο 49’ και στο 54’ έκανε το 5-0 και το 6-0 αντίστοιχα, ενώ στο 67’ ο Αντωνακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Ρουγκάλας, Ιντζόγλου, Σιατραβάνης, Κυνηγόπουλος, Λινάρδος, Μωραΐτης. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Καπούταγλης, Λινάρδος, Ορλαντιτς, Αντωνακόπουλος, Πατάπης, Μουστακόπουλος, Βασιλικόπουλος, Βαρδαμίδης, Μασούρας, Κολ .

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ-20: Τσεκούρας, Τάρναρης , Θεοφάνης, Μικές, Θανόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Γασπαρινάτος, Πετρόπουλος, Θωμάς, Νέος, Σουγλέρης. Ακόμη αγωνίστηκαν οι Ροδόπουλος, Καταπιπέρης, Τορνιβούκας, Σάβτας, Αναστασίου. Οφρυδόπουλος, Καναβός, Γιώτης, Κούτκας, Ζησιμόουλος, Θεοφαβόπουλος, Ζαβός, Παναγιωτακόπουλος.