Φιλικό “ξεμούδιασμα” για τη Θύελλα Πατρών

Η Θύελλα Πατρών ήταν η νικήτρια στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Θύελλα Αιγίου στο «Φώτης Αραβαντινός» με σκορ 5-1.

Για τις δύο ομάδες ήταν το πρώτο φιλικό, με την ανωτερότητα της ομάδας της Πάτρας να είναι εμφανής. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 2-0 με γκολ των Κ. Κωνσταντινίδης και Ντίνου. Το 3-0 έκανε ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης που προπονείται με τους «κυανόλευκους».

Η ομάδα του Αιγίου μείωσε σε 3-1 με την εύστοχη εκτέλεση του Νίκου Διαμαντόπουλου. Το 4-1 έκανε και πάλι ο Μαστραντωνάκης, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος που επίσης προπονείται με την ομάδα της Πάτρας.

Χάθηκαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και για άλλα γκολ. Για τους γηπεδούχους δεν αγωνίστηκαν οι Φάνης Κατριβέσης, Πέτρος Μαρκαντώνης και Ανδρέας Σκόνδρας λόγω μικροενοχλήσεων, ενώ άδεια είχαν οι Άγγελος Δημητρίου, Αργύρης Μαρκόπουλος και Γιάννης Μπούμπαλης. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πετρόπουλος. Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Πάτρας κόντρα στον Παναιγιάλειο στις 19/8 χωρίς να έχει διευκρινιστεί προς το παρών που θα διεξαχθεί το ματς.

Η αρχική σύνθεση της Θύελλας Πατρών (Σάκης Πεφάνης): Κωστογιαννόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Αγουρίδης, Αδαμόπουλος, Πανίτσας, Ν. Κωνσταντινίδης, Κ. Κωνσταντινίδης, Αποστολόπουλος, Σκουμής, Ντίνος, Αγγελής. Αγωνίστηκαν και οι Διαμαντόπουλος, Παππάς (υπό δοκιμή από Κόρινθο), Κουτσαντώνης, Παπανικολάου, Παπαχρονόπουλος, Δριβήλας, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος.