Φιλικό στις 14/11 με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην Πάτρα οι Παλαίμαχοι

Από παιχνίδι σε παιχνίδι βαδίζουν οι Παλαίμαχοι της Πάτρας, καθώς ύστερα από το πολύ ωραίο ταξίδι που πραγματοποίησαν προ μερικών ημερών στο νησί της Ρόδου, όπου και αγωνίστηκαν με τους Βετεράνους Ρόδου-Διαγόρα, -ήρθαν ισόπαλοι 2-2 (Θ. Χαρδαλιάς, Θ. Μπούρδος)-, συνεχίζουν το ποδοσφαιρικό τους ταξίδι εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά τους με δυνατές αναμετρήσεις.

Η αρχή θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου όπου θα αναμετρηθούν με την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, λίγες ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα θα φιλοξενήσουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα στις 9 Νοεμβρίου την Εθνική Ενόπλων και στις 14 του ίδιου μήνα, οι παλαίμαχοι Πάτρας θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Όμως τα καλά τα αφήνουν για το νέο έτος, καθώς προγραμματίζουν τον Ιανουάριο του 2023, να κάνουν ταξίδι στη γειτονική Βουλγαρία για να παίξουν με ομάδες που απαρτίζονται από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, τώρα εάν οι Πατρινοί παλαίμαχοι έχουν αντιπάλους τους Χρίστο Στόιτσκοφ, Ιβαϊλο Γιορντάνοφ ή τον Μπόρισλαβ Μιχάιλοφ, που ήσαν παρόντες στο Μουντιάλ του 1994, θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Στη Ρόδο έπαιξαν οι Ρούμπας, Φορτώσης, Κατσαΐτης, Σακελλαρόπουλος, Χαρδαλιάς, Σκόνδρας, Χάχαλης, Κουκιός, Δαράτος, Κοτσαύτης, Καραγιαννάκης, Γιαννέτας, Παππάς, Μπούρδος, Σαββόπουλος, Μποσγανάς, Φαλτσέτας, Φερτάκης.