Φινάλε και 2η θέση για τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Σαφαρίκας

ΣΚΟΡΕΡ: 55’ Σπανός 

Τελευταία αγωνιστική στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας και ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου στο ντεμπούτο του Χρήστου Καραπίτσου επικράτησε με 1-0 της «μαχητικής» Α.Ε. Καλαβρύτων. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 55ο γκολ με τέρμα του Γιάννη Σπανού.

Ο Ταρνάρης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά ο Σπανογιάννης, δίνοντας ασίστ στον Σπανό που με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 13ο λεπτό ο σκόρερ απώλεσε πέναλτι με τον γκολκίπερ Λέση να μαντεύει σωστά τη γωνία και να σώζει την ομάδα του. Τα Καλάβρυτα με πολλές ελλείψεις έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στους φιλόδοξους πρωταθλητές, αλλά γνώρισαν μοιραία την ήττα.

Η τελευταία αγωνιστική ήταν μια μάχη για καλύτερο πλασάρισμα των ομάδων στα play off kai play out με τα Καλάβρυτα ισοβαθμούν στην 7η θέση με Αναγέννηση Ψαθοπύργου, αλλά η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια (2-4 και 1-4 σύνολο 6-5) δίνει τη θέση στην Αναγέννηση τη θέση και καλύτερο πλασάρισμα στην ειδική βαθμολογία. Ο Κεραυνός τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Χ. Καραπίτσος): Τσάπαλος, Ταρνάρης, Κασιώνης (68’ Μαρκόπουλος), Σπανογιάννης, Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Καραχανίδης (68’ Μιχαηλίδης), Κουραχάνης, Τσάτος (81’ Παναγιωτόπουλος), Σπανός (81’ Ροδόπουλος), Σταυριανόπουλος (93’ Μέρτικας).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Ν. Παπαχριστόπουλος – Κ. Βλάχος): Λέσης, Αλεξόπουλος, Γκλαβάς (73’ Φλογεράς), Παπαγεωργίου, Π. Βλάχος, Αντύπας (46’ Κέφα), Σκιαδάς, Μητρόπουλος, Κουτρουμάνης, Σ. Τσαβαλάς, Θεοτοκάτος (80’ Θεοδούλης).