Φουλάρει για ενίσχυση, δυνατά φιλικά ο Αστέρας Λεοντίου

Ο νεοσύστατος σύλλογος έβαλε μπροστά τις μηχανές του, αλλά για την ώρα δεν γνωρίζει με βεβαιότητα την κατηγορία που θα αγωνίζεται.

Μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες, φήμες και οτιδήποτε άλλο, αλλά στον Αστέρα κρατούν χαμηλούς τόνους και περιμένουν τα επίσημα.

Παρότι λοιπόν οι δυσκολίες είναι αρκετές και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν τα δεδομένα, η διοίκηση της ομάδας με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο κ. Φάνη Αντωνόπουλο, θέλει να οργανώσει το σωματείο όσο καλύτερα γίνεται και να το προετοιμάσει ανεξαρτήτου σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

Μετά την έλευση του Ανδρέα Σέρρου στον πάγκο της ομάδας, οι «μαυροπράσινοι» προχώρησαν σε τέσσερις προσθήκες. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Αντώνη Χότζα (επιθετικός 13 γκολ από ΠΑΟΚ Πατρών), Κώστας Γραμματικόπουλος (δεκάρι από ΠΑΟΚ Πατρών), Θανάσης Ανδρουτσόπουλος (εξτρέμ από Βασιλικό) και Σπύρος Καραγιάννης (κίπερ από Ρωμανό).

Στις 22 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, ενώ οι προπονήσεις και οι αγώνες θα διεξάγονται στο «Κώστας Ζάρρας» στο Σαραβάλι, όταν αυτό δοθεί προς χρήση. Παράλληλα, έχουν «κλειστεί» μέχρι στιγμής δυνατά φιλικά προετοιμασίας. Οι ώρες και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων θα γίνουν γνωστά προσεχώς:

Αναλυτικά:

28/8 Πείρος Ισώματος

4/9 Κ-19 Παναχαϊκή 1891

7/9 Aτρόμητος Λάππα

11/9 Προοδευτική Πατρών

21/9 Περιβόλα

25/9 Α.Ε. Ροϊτίκων