Φουλ ονοματολογία στα Τρίκαλα

Κατά πάσα πιθανότητα η σεζόν για τον ΑΟ Τρίκαλα θα ολοκληρωθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας με τον Βασίλη Καλογιάννη να προπονεί τους παίκτες του για τελευταία φορά και κατόπιν οι “κυανέρυθροι” θα αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπως αναφέρει το goaltrikala.gr!

Όσο αφορά τα πρώτα ονόματα που κυκλοφόρησαν για τον “κυανέρυθρο” πάγκο είναι αυτά των Κώστα Φραντζέσκου, Γιώργου Κούτση και Γιώργου Βαζάκα. Η αλήθεια είναι ότι όσο θα μένει ανοικτό το θέμα του νέου προπονητή ολοένα και περισσότερα ονόματα θα κυκλοφορούν για τον “κυανέρυθρο” πάγκο. Ενδεχομένως όμως τα πάντα να εξαρτηθούν απο το αν θα γίνει αναδιάρθρωση ή όχι.

Διαφορετικά θα είναι τα δεδομένα σε ένα όμιλο 14 ομάδων, διαφορετικά σε δύο ομίλους 16 ομάδων (σ.σ στο δεύτερο σενάριο δεν θα “χαλούσε” τον Αϊβάζογλου ένας προπονητής “τύπου Χαραλαμπίδη” ο οποίος με το υλικό που είχε στην διάθεση του στο πρώτο μισό παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και για τον οποίο ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων ήθελε να κρατήσει στην ομάδα παρά το ακατανόητο ξέσπασμα του).