Φουλ της ονοματολογίας στην Παναχαϊκή

Οι “κοκκινόμαυροι” εντείνουν την προσπάθεια τους για μεταγραφικές κινήσεις, αφού βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Γι΄ αυτό και εξετάζουν προσεχτικά και ενδελεχώς τις περιπτώσεις με τα ονόματα να είναι πολλά και να αυξάνονται συνεχώς.

Υπενθυμίζεται πως η Παναχαϊκή, όπως και όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 μετά τις νέες αποφάσεις που ανακοινώθηκαν, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μεταγραφές μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου και από εκεί και πέρα, ως 15 Μαρτίου.

Ουσιαστικά είναι σα να ξεκινά τώρα η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της κατηγορίας, με την Παναχαϊκή να δείχνει ότι έχει τέτοιες προθέσεις, εφόσον χρειαστεί και προκύψει κάτι μέσα από τα επόμενα κιόλας παιχνίδια, να προχωρήσουν σε αυτή την δυνατότητα. Ειδικότερα, μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε μεταγραφή επιθυμούν και μέχρι τις 15 Μαρτίου υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Έχουν γραφτεί βέβαια διάφορα ονόματα μέχρι στιγμής εκ των οποίων μερικά διαψεύδονται. Ο Χαβιέ Ούμπιντες, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου δεν υπολογίζεται από τον Κάναντι και είναι μια περίπτωση. Επαφή έγινε με τον κεντρικό αμυντικό Στέργιο Δημόπουλο, ενώ έχει γραφτεί το όνομα του Ανδρέα Βασιλόγιαννη που έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία, αλλά και του Θανάση Καραγκούνη.

Μέχρι και το όνομα του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Χιμένεθ. Το συμβόλαιο του 29χρονου παίκτη ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και θεωρείται απίθανο να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Η διοίκηση της ΑΕΚ πρότεινε στον Αιγιώτη παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Κώτσιρα κι αυτός αρνήθηκε.

Και η ονοματολογία καλά κρατεί…