«Φρένο» της Νίκης Προαστείου στον φιλόδοξο Κεραυνό Αγ. Βασιλείου

Φωτογραφία: Δημήτρης Σαρρής

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον τερματοφύλακα Δανιήλ, η Νίκη Προαστείου κατάφερε να «φρενάρει» τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, με τις δύο ομάδες να μένουν στην λευκή ισοπαλία.

Ο Κεραυνός ήταν καλύτερος, έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά έπεσε επάνω σε έναν καταπληκτικό Δανιήλ που του στέρησε την νίκη. Στο 11o λεπτό λεπτό ο νεαρός πορτιέρο της ομάδας του Νίκου Πατρώνη απέκρουσε καταπληκτικά σε κόρνερ την καρφωτή κεφαλιά του Ντόμα, ενώ στο 20ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή ευκαιρία, με το πλασέ του Γ. Γραμματικόπουλου να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια.

Στο 30ο λεπτό ο Καιμακάς σούταρε και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 33ο λεπτό ο Δανιήλ κέρδισε σε σούτ τον Γραμματικόπουλο και απέκρουσε σωτήρια. Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό, ο Κεραυνός σκόραρε με κεφαλιά του Χαλκιόπουλου, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσαίντ, ενώ στο 57’ είχαμε την νέα καλή απόκρουση του Δανιήλ σε πλασέ του Καιμακά.

Στο 80ο λεπτό είχαμε ακόμα μια τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αφού το σούτ του Ντόμα εξουδετέρωσε και πάλι ο τερματοφύλακας της Νίκης, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Δανιήλ, Ζεκιαϊ, Σταματάκης, Πολύδωρος, Σοφιανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Τσεγγενές, Ντζανής, Φούντος, Αντωνόπουλος, Πατρώνης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Χρ. Καραπίτσος): Παπαδόπουλος, Σοφιανός, Μπακατσέλος, Σπανογιάννης, Τρίγκας, Μπαδάς, Σαρρής, Ντόμας, Γραμματικόπουλος, Στασινός, Καϊμακάς.