Φώτης Γεωργαντόπουλος: «Πρώτα αυτοκριτική, μας καθάρισαν στεγνά»

Ένας από τους παίκτες που σύνδεσε το όνομα του με το Διαγόρα Βραχνεΐκων όλα αυτά τα χρόνια στη Γ΄ Εθνική, ήταν ο Φώτης Γεωργαντόπουλος, ο οποίος χθες έκανε μια συγκινητική ανάρτηση σχετικά με τη φετινή σεζόν και τους λόγους που θεωρεί ότι η ομάδα των Βραχνεΐκων, υποβιβάστηκε.

«Δυστυχώς μετά από 5 χρόνια στην Γ εθνική δεν τα καταφέραμε και η ομάδα υποβιβάστηκε. 5 χρόνια γεμάτα χαρές, τίτλους, μεγάλες διακρίσεις, πανηγυρίζοντας σπουδαίες νίκες απέναντι σε ιστορικές ομάδες με πολύ υψηλότερα μπάτζετ από το δικό μας και με πολύ καλούς παίκτες. Επειδή έχουμε μάθει σαν ομάδα να κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας η αλήθεια είναι ότι κάναμε και εμείς πολλά λάθη ειδικά στα Βραχνέικα.

Όταν όμως χρειάστηκε να μας “καθαρίσουν μας καθάρισαν στεγνά”. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που κάθε Κυριακή έμπαιναν στο γήπεδο και έδιναν και την ψυχή τους για την ομάδα πολλές φορές και τραυματίες, επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο προπονητικό μας team στον φυσιοθεραπευτή μας και στους φροντιστές μας για την εξαιρετική δουλειά τους, στην διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε και στον κόσμο μας που με την παρουσία του μας έδινε μεγάλη ώθηση και κουράγιο σε κάθε ματς.

Είμαι σίγουρος ότι μέσα από όλη αυτή την κατάσταση ο Διαγόρας μας θα βγει πιο δυνατός και θα επιστρέψει πολύ γρήγορα εκεί που αξίζει!!! Διαγόρας Βραχνεΐκων!!! Μια ομάδα οικογένεια».