Φώτης Ζούμπος: «Εμείς ορίζουμε την τύχη μας»

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για ένα ακόμα πολύ κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας του Απόλλωνα η οποία σήμερα το απόγευμα (19.15) θα υποδεχθεί το Λαύριο σε εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της basketleague.

Η Πατρινή ομάδα θέλει πάση θυσία να πάριε τη νίκη και να κάνει βήμα παραμονής στην κατηγορία κόντρα σε ομάδα που είναι αδιάφορη.

Δηλώσεις  έκανε στον ΕΣΑΚΕ και ο Φώτης Ζούμπος ο οποίος είπε: “Δυστυχώς το Σάββατο δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο Ηρακλής νίκησε δίκαια. Οι παίκτες του μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ήταν διαβασμένοι αρκετά και έκαναν αυτά που έπρεπε. Εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας και πήραν τη νίκη .

Εμείς προσπαθήσαμε πολύ, είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Ήταν μια κακή ήττα, παρόλα αυτά όμως κρατάμε ακόμα την τύχη στα χέρια μας.

Επόμενος αντίπαλος είναι το Λαύριο Megabolt. Πρόκειται για μία ομάδα με ποιότητα. Παίζουν έξυπνα και θα πρέπει το ίδιο να κάνουμε και εμείς. Για εμάς είναι ένα ακόμα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε.

Αυτή τη φορά θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Δεν συγχωρείται κανένα λάθος σε αυτό το επίπεδο για αυτό θα πρέπει να παίξουμε με πάθος και αυταπάρνηση.

Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη για να μας δώσει ώθηση να πετύχουμε μία σπουδαία νίκη. Εμείς ορίζουμε την τύχη μας και με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε”.