«Χάλασε» τη φιέστα του Αίαντα ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Στο πλήρως ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο Γαστούνης, ο Διαγόρας Βραχνεΐκων επικράτησε με 2-1 του τοπικού Αίαντα σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, στο οποίο ο Δήμος Πηνειού, απένειμε έπαθλο και μετάλλια στον Αίαντα, για την πρώτη θέση και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Tα γκολ των Βραχνιωτών σημείωσαν οι Ρούνης και Κατσιγιάννης που για ακόμα ένα παιχνίδι παρέμειναν αήττητοι, δείχνοντας καλή εικόνα κόντρα σε μια ομάδα που θα βρουν αντίπαλο στο προσεχές πρωτάθλημα. Ακολουθεί το προσεχές Σάββατο νέο φιλικό με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων.

Μια εβδομάδα πίσω το πρωτάθλημα

Μια βδομάδα μετάθεση πήρε η σέντρα του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Πράγμα όχι ασυνήθιστο, αν μιλάμε για την Ελλάδα. Ποτέ άλλωστε δεν είχαν ξεκινήσει στην ώρα τους τα Πρωταθλήματα, ακόμα και όταν μιλούσαμε για εποχές προ-covid19.

Το καλό της υπόθεσης, είναι μήπως και η ΕΠΟ προφτάσει, μέσω της επιτροπής που έχει συστήσει, να ολοκληρώσει και να περάσει την πρότασή της για είσοδο του 20% των θεατών στις εξέδρες, πράγμα πολύ σημαντικό για τη Γ΄ Εθνική, η οποία με αυτό τον τρόπο θα καλύψει μέρος των λειτουργικών εξόδων των ομάδων της.