Χατζόπουλος: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο»

Μετά το μεγάλο διπλό της περασμένης εβδομάδας στο Ιλιον επί της εκεί Ενωσης, ο Αίολος Αγυιάς επιστρέφει στην Πάτρα για να υποδεχθεί το Ληξούρι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

Δηλώσεις για την αναμέτρηση, που θα φιλοξενηθεί την Κυριακή (14:30) στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Παναγίας Αλεξιώτισσας, έκανε από την πλευρά των παικτών του Αίολου Αγυιάς, ο φορμαρισμένος πλέι-μέικερ Στέλιος Χατζόπουλος: «Προς το παρόν είναι πολύ σημαντικές οι δύο νίκες που έχουμε κάνει στην έδρα μας, ενώ είναι πολύ θετικό το ότι πετύχαμε ένα κρίσιμο διπλό στο Ιλιον. Είμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και γι΄ αυτό στρέφουμε την προσοχή μας στο ντέρμπι με τον ΝΕΟΛ, στο οποίο πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία το διπλό μέσα στο Ίλιον. Θέλουμε να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο το νικηφόρο σερί μας και θα τα δώσουμε όλα μέσα στο παρκέ για να τα καταφέρουμε».

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Β. Αποστολίδης, Μπούκας και Βελέντζας, ενώ κομισάριος θα είναι ο Αιγιώτης Κώστας Δημόπουλος.