Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Χατ-τρικ για τον K. Τσάκωνα: Εκπληκτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Β΄ Κατηγορίας

Μια εκπληκτική εμφάνιση είχε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Λιμνοχωρίου, Κώστας Τσάκωνας, στην πρεμιέρα της Β΄ Κατηγορίας, σημειώνοντας χατ-τρικ απέναντι στον Αστέρα Μιντιλογλίου. Ο Τσάκωνας, ξεχώρισε στο γήπεδο και με τις κινήσεις του, προσέφερε μια εντυπωσιακή νίκη στην ομάδα του με τελικό σκορ 4-2.

Το πρώτο γκολ του Τσάκωνα ήταν από εκείνα που χαρακτηρίζονται “για Όσκαρ”. Τα άλλα δύο γκολ επιβεβαίωσαν την εξαιρετική του φόρμα, καθώς η άμυνα του Αστέρα δεν μπόρεσε να βρει λύση απέναντί του. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τσάκωνας παραχώρησε δηλώσεις στο patragoal.gr, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την απόδοσή του, αλλά και για την προσπάθεια όλης της ομάδας:

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, αλλά και για την απόδοση που είχε όλη η ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Κακά τα ψέματα, ήταν δύσκολο, διότι είχαμε αρκετές ελλείψεις και η πρεμιέρα πάντα κρύβει εκπλήξεις. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και πήραμε αυτό που θέλαμε. Η φετινή ομάδα έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει. Ευελπιστώ η συνέχεια να είναι το ίδιο καλή και ακόμα καλύτερη.”

Ο Τσάκωνας, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα “αστέρια” της Α.Ε. Λιμνοχωρίου, δείχνει έτοιμος να πρωταγωνιστήσει φέτος, ενώ η ομάδα του, παρά τις δυσκολίες της πρεμιέρας, έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει στη Β΄ Κατηγορία.