«Χιτσκοκική» νίκη για τον Δαβουρλή-Φωνάζει ο Άρης Πατρών

Δαβουρλής-Άρης Πατρών 2-1 (34′ Αντύπας, 95′ πέναλτι Βετούλας / 69′ Λάτσης)

Διαιτητής : Πράνταλος (Ανδριανός-Διαλυνάς)

Τεράστια νίκη σημείωσε ο Δαβουρλής απέναντι στον Άρη Πατρών, με τρόπο «χιτσκοκικό» και με πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι στο 95’ λεπτό της αναμέτρησης !!

Στο 10’ λεπτό ο Άρης Πατρών είχε την πρώτη καλή στιγμή, όταν το σουτ του Τσαρτόλια από μακριά μπλόκαρε ο Κοκοτσής.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν δύο λεπτά μετά με το σουτ του Αντύπα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χάχαλη, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 34’ λεπτό με όμορφο πλασέ κατάφερε να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ για το 1-0.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Κοκοτσής έδιωξε με τα πόδια το καλό σουτ του Παναγόπουλου, ενώ το ίδιο έκανε και στο 54’ λεπτό, όταν στο σουτ του Τσαρτόλια η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενους και άλλαξε πορεία κατευθυνόμενη προς το τέρμα, με τον έμπειρο πορτιέρο να αποσοβεί με τα πόδια την μοιραία κατάληξη.

Στο 58’ λεπτό το σουτ του Αλποχωρίτη πέρασε πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων, με τον Άρη να καταφέρνει να ισοφαρίσει στο 67’ λεπτό με τον Λάτση.

Στο 83’ λεπτό το γυριστό σουτ του Στάμου έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χάχαλη για να φτάσουμε στο 95’ λεπτό όπου ο Πράνταλος σφύριξε πέναλτι σε ανατροπή του Βάρδα από τον Χάχαλη, με τον Βετούλα να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να δίνει την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Στην προηγούμενη φάση είχαμε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Άρη για την υπόδειξη.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Τελέγκος (59’ Οικονομόπουλος), Πολίτης (65’ Ζαφειράκης), Μανούσος, Πρέμτο, Βετούλας, Λαζαρίδης, Στάμος (91’ Γ. Βάρδας), Κουμπουρλής (55’ Κ. Πρέμπτος), Αντύπας, Μακρής.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης, Θεοδωρόπουλος, Λάτσης, Π. Κωνσταντόπουλος, Μιχαλόπουλος (53’ Καταρτζόπουλος), Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Παναγόπουλος (74’ Ράφτης), Τσαρτόλιας, Μητρόπουλος, Γκολφίνος.