«Χ»ορταστική ισοπαλία στα Ζαρουχλέικα

Διαιτητής : Χρονάς (Σταθοπούλου-Παυλόπουλος)

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι Αναγέννηση Πατρών και Δόξα Παραλίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Με αυτήν την ισοπαλία η Αναγέννηση έφτασε τους 19 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική που είναι και η τελευταία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αχαϊκή.

Από την άλλη πλευρά η Δόξα Παραλίας έφτασε τους 41 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την ΑΕ Πάτρα 2005, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα αντιμετωπίσει και τον Ατρόμητο Πατρών εντός έδρας για τα προημιτελικά του κυπέλλου ερασιτεχνών.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

2′ Ανατροπή του Μπάρλια εντός περιοχής από αμυντικό της Δόξας με τον Διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

3′ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζελέπης και έκανε το 1-0.

13′ τετ α τετ του Βέρρα, θα περάσει τον Βασιλόπουλο αλλά το πλασέ του θα το σταματήσει ο Ζαφειρόπουλος πάνω στην γραμμή.

14′ Ψηλοκρεμαστή πάσα του Τζελέπη ο Τσίφας θα περάσει τον Τζιβιέρη και σε κενή εστία θα κάνει το 2-0.

24′ Σέντρα του Λαζανά γυριστό σουτ του Καραπατάκη θα αποκρούσει ο Βασιλόπουλος και στην συνέχεια το σουτ του Βέρρα θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

26′ Αντεπίθεση για την Δόξα Παραλίας ο Βέρρας θα δώσει πάσα στον Μπουρλάκη και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή θα μειώσει σε 2-1.

29′ Σουτ του Βέρρα θα αποκρούσει ο Βασιλόπουλος και στην επαναφορά ο Παλούμπης θα στείλει την μπάλα άουτ.

46′ Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Βέρρας θα πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς ο Βασιλόπουλος βρισκόταν εκτός εστίας.

50′ Σέντρα του Α.Νικολόπουλου αλλά το σουτ του Βέρρα θα πάει άουτ.

75′ Σουτ του Τσίφα απέκρουσε με τα πόδια ο Τζιβιέρης αλλά το σουτ του Χουσελά θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

87′ Σέντρα του Κακαφώνη στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστος ο Τσίφας θα κάνει το σουτ με τον Τζιβιέρη να αποκρούει σε κόρνερ.

90′ Φάουλ του Τζελέπη γυριστή κεφαλιά του Αδαμοπούλου άουτ.

Συνθέσεις :

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Φ. Φοής): Βασιλόπουλος, Χριστόπουλος, Παναγόπουλος, Ζαφειρόπουλος (30’ Θωμάς), Αδαμόπουλος, Τσίμπιτσης (69’ Γιάνναρος), Τσίφας, Μπερτσουκλής (60’ Χουσελάς), Κακαφώνης, Τζελέπης, Μπάρλιας.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος – Δ. Ξηνταρόπουλος): Τζιβιέρης, Βγενόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Καρύδης (52’ Ανδρικόπουλος), Νικολόπουλος (87′ Ντεμάι), Μπουρλάκης, Παλούμπης (89’ Δημακόπουλος), Κανελλακόπουλος, Βέρρας, Καραπατάκης (80’ Νικολόπουλος).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς