«Χ»ορταστική ισοπαλία στο Προάστιο

Διαιτητής: Ασπρουλόπουλος

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες Αργυρά Πατρών και Αστέρας Τέμενης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Με την έναρξη του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα στο 12′ ο Δαλιάνης με ωραία κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Χαρδαλούπα και αυτός στο ντεμπούτο του (γεννηθείς 2004) με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 33′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ασημακόπουλου ισοφάρισαν σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η ομάδα της Τέμενης πήρε κεφάλι στο σκορ με σκόρερ τον Βλάχο στο 50′.

Για να έρθει ο Ανδρικόπουλος στο 76′ να ισοφαρίσει σε 2-2. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν για να κλέψουν τους τρεις βαθμούς με την μπίλια τελικά να κάθεται στο “Χ”.

Συνθέσεις:

ΑΡΓΥΡΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ.Νικολόπουλος): Δανιήλ, Παπαλίδης (80’Σλάκος), Τζουγανάτος (62’Ανδρικόπουλος), Μπεντεβής, Διαμαντόπουλος, Σταματάκης, Ασημακόπουλος, Κουμπάρος,Δεμπόνος (62’Παπαλεξάτος), Ταραβήρας (57’Κουτσούκης), Μοσχόπουλος (80’Κρασοποίλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ (Α.Μπάλας): Μπαλαφούτης, Χαρδαλούπας (76’Κουμπέτσος),Ρότσκας, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Δαλιάνης (94’Σταθόπουλος),Γκιόκα, Αγγελόπουλος, Βλάχος, Μητρόπουλος (69’Νανάκος).