Χουάν Λαρέα: «Χάσαμε πολλούς βαθμούς στην έδρα μας»

Ο πρώην παίχτης του Απόλλων Σμύρνης, και νυν της Παναχαϊκής, Χουάν Λαρέα, μίλησε στο Ελαφρά Ταξιαρχία για την περυσινή σεζόν του με τον Απόλλωνα, την φετινή σεζόν με την Παναχαϊκή και την καθημερινότητα του στην πανδημία.

Πόσο πιστεύεις έχει επηρεαστεί το ποδόσφαιρο από την πανδημία;

Χουάν Λαρέα: Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο έχει επηρεαστεί πάρα πολύ. Όχι μόνο στην οικονομία των συλλόγων, αλλά και οι παίχτες έχουν επηρεαστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Άλλαξε η καθημερινότητα του σου μέσα στην πανδημία;

Χουάν Λαρέα: Ναι πιστεύω ότι άλλαξε για όλους μας. Η παλιά μου καθημερινότητα ήταν μια ρουτίνα, ξύπναγα και πήγαινα στην προπόνηση και μόλις εμφανίστηκε η πανδημία προσπαθούσα να προπονηθώ με ότι είχε στο σπίτι, ενώ υπήρχε και το άγχος αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι-οφ της SuperLeague 2. Ποιοι είναι οι λόγοι που δεν πέτυχε τον στόχο της η Παναχαϊκή;

Χουάν Λαρέα: Πιστεύω πως η ομάδα δεν είχε αποκτήσει καθόλου σταθερότητα. Χάσαμε υπερβολικά πολλούς πόντους στην έδρα μας. Πιστεύω πως αν κάποια ομάδα θέλει να στοχεύει ψηλά, πρέπει να μην χάνει βαθμούς στην έδρα της και να πάρει όσους περισσότερους μπορεί εκτός.