Χρήστος Αραβίδης: «Να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της»

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε στο Gazzetta Weekend για τη φετινή πρόκληση με τη φανέλα της Παναχαϊκής και τους προσωπικούς στόχους που έχει θέσει:

Πως είναι για σένα αυτή η εμπειρία στη Super League 2;

«Σίγουρα είναι μια διαφορετική εμπειρία από αυτό που έχω συνηθίσει, καθώς αλλάζουν πολλά σε μια εντελώς διαφορετική κατηγορία με άλλες απαιτήσεις».

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις στην Παναχαϊκή;

«Η Παναχαϊκή είναι μια ιστορική ομάδα που έχει χρόνια ταλαιπωρηθεί σε χαμηλές κατηγορίες! Είναι μία νέα προσπάθεια και ευελπιστώ με πολλή δουλειά να αποδώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Θεωρείς ότι το πρωτάθλημα σας καθυστέρησε περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε;

«Σαφέστατα το πρωτάθλημα καθυστέρησε υπερβολικά. Αντιλαμβάνομαι, όπως όλοι μας, ότι όλα είναι πρωτόγνωρα λόγω της πανδημίας, αλλά είχαμε μεγάλη καθυστέρηση μηνών με προπονήσεις και αποχή από αγώνες πρωταθλήματος κάτι που σε εμάς τους αθλητές κοστίζει».

Ποιος είναι ο φετινός σου προσωπικός στόχος αλλά και της ομάδας;

«Ο προσωπικός μου στόχος ταυτίζεται με αυτό που επέλεξα ερχόμενος εδώ. Θέλω να είμαι υγιής, να χαίρομαι το ποδόσφαιρο και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της».

H Football league όπως και οι χαμηλότερες κατηγορίες ποδοσφαίρου παραμένουν στον «πάγο». Ποια η γνώμη σου γι’ αυτό;

«Θεωρώ πολύ άσχημο όπως και σε εμάς τότε το να μην έχουν ξεκινήσει οι υπόλοιπες κατηγορίες εφόσον πληρούν και δεσμεύονται να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο. Είναι θέμα επιβίωσης για όλους τους αθλητές και νομίζω ότι τα περιθώρια στενεύουν τραγικά».