Χρήστος Παρασκευόπουλος: «Είναι πισωγύρισμα για μας»

Mετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Παναχαϊκής, Χρήστος Παρασκευόπουλος δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ-3:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι δεν είχαμε καλή εικόνα στο σύνολο του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο, γιατί δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Είχαμε την υπεροχή σε όλο το ματς, αλλά η εικόνα της ομάδας μου δεν μου άρεσε τόσο, για να είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την ομάδα.

Είναι ένα πισωγύρισμα αυτό το αποτέλεσμα, γιατί ήρθαμε στα Τρίκαλα για το διπλό. Είναι πισωγύρισμα με βάση την εικόνα και την εμφάνιση που κάναμε την περασμένη αγωνιστική με την Ξάνθη.  Εμείς θέλουμε να χτίσουμε ένα καλό σερί και να κάνουμε συνεχόμενες νίκες, για να κοιτάξουμε τις ψηλότερες θέσεις με ασφάλεια.

Το αποτέλεσμα και η εικόνα της ομάδας είναι συνυφασμένη με την πίεση. Εκτός και αν κερδίζεις και δείχνεις μια καλή εικόνα. Εγώ προσπαθώ μαζί με τα παιδιά μέσα από τις προπονήσεις να δείξουμε το καλύτερο μας εαυτό. Δεν υπάρχει φαβορί στο πρωτάθλημα. Έχουμε ένα μικρό ρόστερ που το διαχειριζόμαστε κάθε φορά διαφορετικά. Είχαμε απουσίες, έμειναν στην Πάτρα δύο παιδιά που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν σήμερα»..