Χριστόπουλος: «Είχα καιρό να αγωνιστώ, το χάρηκα με την ψυχή μου»

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής, Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με την πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε για την προσωπική του απόδοση, τονίζοντας πως το χάρηκε με την ψυχή του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το γκολ που δέχθηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ: “Από την αρχή, άρχισε λάθος η φάση και κατέληξε σε γκολ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, τελείωσε αλλά την επόμενη φορά, θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι σίγουρο. Πιστεύω πως είναι δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Είχαμε φάσεις κι εμείς και η Λαμία. Ηταν αμφίρροπο ματς και μπορούσε να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα”.

Για το τι κρατάει από την αναμέτρηση: “Κρατάω την προσωπική μου απόδοση. Είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό. Είχα καιρό να παίξω και το ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο.

Προσπαθώ, σε αυτά τα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα, να κρατήσω μία θέση βασικού ή έστω αναπληρωματικού”.

Για την αλλαγή που έφερε ο Ράσταβατς στον ΑΣΤΕΡΑ: “Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στην πορεία βρήκαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Με τον κ. Ράσταβατς, τα πήγαμε πάρα πολύ καλά σαν ομάδα. Πιστεύω πως έκανε πιο ομάδα, με αποτέλεσμα ο καθένας μας να παίζει όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για το σύνολο.

Αυτό ήταν που μας έδωσε ένα μπουστάρισμα, κατακτήσαμε την έβδομη θέση και τερματίσαμε αήττητοι στα Play Out”.