Χρωστάει στον εαυτό της ένα μεγάλο αποτέλεσμα

Η χρονιά οδεύει προς το τέλος της και η Παναχαϊκή θα πρέπει πρώτα να σεβαστεί τον εαυτό της και μετά τον κόσμο της που περιμένει και αυτός μία τέτοια νίκη, σε ένα ματς, όπως είναι αυτό με το Λεβαδειακό. Οι «κοκκινόμαυροι» χρωστάνε στον εαυτό τους ένα μεγάλο αποτέλεσμα και γιατί όχι αυτό να έρθει στη Λειβαδιά.

Στο αγωνιστικό μέρος ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Μουστακόπουλος. Αγωνιστικούς ρυθμούς ανεβάζει σιγά σιγά ο Κολοβούρης που δείχνει να ξεπερνά και αυτός το πρόβλημα τραυματισμού του. Τέλος ο Αποστολόπουλος συνεχίζει την ειδική θεραπεία που ακολουθεί και δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον επόμενο αγώνα. Eκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Βασίλης Πλιάτσικας και Μάριος Μικές.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Παναχαϊκής» η τελευταία προπόνηση της ομάδας και πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα τεστ COVID-19. Στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό περιλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κολοβούρης, Σούλης, Πάνος, Σταμόπουλος, Larrea, Bruce, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Ανάκογλου, Μασούρας, Cerutti, Batrovic, Κουσκουνάς, Γιούσης, Κόκας, Παπαδόπουλος, Μπελεζάκης, Αργυρόπουλος, Αραβίδης, Σκεπετάρης.