“Χτύπησε” από μία φορά σε κάθε ημίχρονο

ΣΚΟΡΕΡ: 30’ Καρέλας, 74’ Καϊμακάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας

Σπουδαία νίκη σημείωσε χθες η Νίκη Προαστείου στο γήπεδο του Πετρωτού, αφού κατάφερε να κερδίσει με 2-0 την ομάδα του Άρη Πατρών.

Η Νίκη Προαστείου με αυτήν την νίκη βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Αετό Πατρών .

Αντιθέτως ο Άρης Πατρών μετά από τρεις αγωνιστικές μετράει τέσσερις βαθμούς και ο επόμενος εκτός έδρας με την νεανική Θύελλα Αιγίου θεωρείται ‘must win’, γιατί σε περίπτωση νέας γκέλας θα χάσει πολύ σημαντικό έδαφος για την τετράδα του πρωταθλήματος.

Δύο 17χρονοι (γεννημένοι το 2002) σκόρερ χάρισαν το μεγάλο διπλό. Ο Απόστολος Καρέλας στο 30ο λεπτό άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Νίκου Πατρώνη, ενώ ο Καϊμακάς στο 74΄ σφράγισε την μεγάλη νίκη για την ομάδα των Μποζαϊτίκων.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης, Θεοδωρόπουλος, Λάτσης, Π. Κωνσταντόπουλος, Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος (78’ Γκολφίνος), Μιχαλόπουλος (65’ Γράβαλος), Μητρόπουλος, Τσαρτόλιας, Ραμόπουλος (68’ Παναγόπουλος).

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Δημόπουλος, Μουστάκας, Κατσάς (46’ Σαμαντάς), Ξύδης, Σαρρής, Διαμαντόπουλος (32’ Βρεττάκης – 78’ Φούντος), Γαλάνης, Καϊμακάς, Καταβάτης, Καρέλας, Δήμας (72’ Ευαγγέλου).