«Χτύπησε» τρεις φορές η Θύελλα Αιγίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρονάς

ΣΚΟΡΕΡ: 30′ αυτογκόλ Μεμάγκα, 53′ πέναλτι Αρβανίτης, 83′ Διαμαντόπουλος

Νίκη εντός έδρας για την Θύελλα Αιγίου, καθώς επικράτησε του Ηρακλή Πατρών με καθαρό σκορ 3-0, για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Κώστα Λάζαρη δεν κατάφερε να κάνει καλό ματς σήμερα και δέχτηκε άλλη μια ήττα στο πρωτάθλημα. Απ’ την άλλη, η ομάδα του Αιγίου ήταν πιο αποτελεσματική, καθώς έβαλε τρία γκολ, το 1-0 έγινε από λάθος της άμυνας του Ηρακλή και αυτογκόλ από τον Μεμάγκα, το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρβανίτη και το 3-0 από τον Διαμαντόπουλο.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής υποδέχεται το Πάτραι στο γήπεδο του Πετρωτού ψάχνοντας την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ η Θύελλα Αιγίου θα πάει στο Προάστιο να αντιμετωπίσει την πολύ σκληροτράχηλη Νίκη Προαστίου.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ασημακόπουλος, Ραμπούσγια, Παξιμάδης, Κόλα, Αθανασίου, Φιλιππάτος (76’ Μακρυγιαννάκης), Γκοτσόπουλος, Σωτηρόπουλος (56’ Τζιτζιφάκος, Λαμπίρης (54’ Διαμαντόπουλος), Αρβανίτης, Μητρόπουλος (65΄ Μουρτίκας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Κ. Λάζαρης): Μυλωνόπουλος, Σουλιώτης (56’ Μπερτσουκλής), Μεμάγκα, Μαργώνης (82’ Μπόσμος), Λιακόπουλος (65’ Ανδρεόπουλος), Ζανδραβέλης (76’ Τασιόπουλος), Χριστόπουλος, Ζ. Νιάχος, Σοφούλης. Χ. Νιάχος, Μαντάς.