Χωρίς δύο βασικά “όπλα” στο ντέρμπι η Αχαϊκή

Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι καθοριστικής σημασίας για την ομάδα της Αχαϊκής, με το επόμενο να την βρίσκει στην έδρα της απέναντι στον Παναιγιάλειο. Ένα ντέρμπι από τα παλιά που ξυπνάει αναμνήσεις.

Η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας στο αυριανό ντέρμπι της με τους Αιγιώτες (17.00), δεν θα έχει στη διάθεσή της τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για το Νίκο Σουρανή, ο οποίος έχει πρόβλημα με το γόνατο και τον Στανή, που αναχώρησε στη Σαντορίνη για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Επίσης ο Παππάς δεν συμμετείχε στις προπονήσεις της εβδομάδας που διανύσαμε, καθώς απουσίαζε στην Κομοτηνή για τη σχολή του.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Αλέξης Γαβριλόπουλος δήλωσε για το ματς: «Μετά τη νίκη μας την προηγούμενη Κυριακή με τον Πάμισο, είπα ότι θα χρειαστούμε ακόμα έξι πόντους για να είμαστε σίγουρα ασφαλείς. Η αστάθεια που παρουσιάζουν οι ομάδες και τα ανάποδα αποτελέσματα, δεν μας επιτρέπει να εφησυχάσουμε.  Είναι ένα ματς ιδιαίτερο για εμάς, αφού παίζουμε για την παραμονή μας. Εκτός από τοπικό ντέρμπι, είναι ένα ματς που θα κρίνει πολλά, οπότε ο στόχος της νίκης δεν αλλάζει».