Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της Παναχαϊκής

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκε ομαλά η αγωνιστική προετοιμασία της Παναχαϊκής για το σημαντικό αύριο εντός έδρας παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την Κυριακή ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Σήμερα στην τελευταία προπόνηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική διάταξη και ανάπτυξη της ομάδας.

Εκτός οι Μένκα, Μπρους και Κ. Παπαδόπουλος. Νέο πρόσωπο είναι ο Δήμος Κόκας, ενώ ένας παίκτης θα “κοπεί” πριν τον αυριανό αγώνα.

Η αποστολή της ομάδας της Πάτρας στο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Α.Ε. Καραϊσκάκης: Κολοβούρης, Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Larrea, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιούσης, Ανάκογλου, Σκεπετάρης, Cerutti, Αραβίδης, Batrovic, Κουσκουνάς, Μασούρας, Κόκας.

Την Κυριακή με Απόλλων Λάρισας στο ΕΡΤSPORTS 2

Με τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο (30-31/1) το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 και η διοργανώτρια γνωστοποίησε σήμερα το αναλυτικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί και το ματς της Ξάνθης με τα Χανιά, πέρα από το Τρίκαλα – Λεβαδειακός που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3, τα άλλα τέσσερα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή, με όλους τους αγώνες να ξεκινούν στις 14.45.

Σάββατο (30/1)

Ξάνθη – Χανιά (ERTSPORTS)

Τρίκαλα – Λεβαδειακός (ΕΡΤ3)

Κυριακή (31/1)

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Εργοτέλης (ΕΡΤ3)

Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή (ERTSPORTS 2)

Ιωνικός – Ο.Φ. Ιεράπετρας (ERTSPORTS)

Δόξα Δράμας – Διαγόρας (ERTSPORTS 3)