Χωρίς νικητή ο αγώνας στην Χαλανδρίτσα

Δόξα Χαλανδρίτσας-Αχαϊός Σαραβαλίου 1-1 (37΄ Μενύχτας – 70΄ πεν. Μπαζάρογλου)

Διαιτητής : Ρουμπάνης (Σωτηρόπουλος-Διαλυνάς)

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας που διεξήχθη στην Χαλανδρίτσα, ανάμεσα στην Δόξα και τον Αχαϊό Σαραβαλίου, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και στο 11’ λεπτό μετά από κάθετη του Σακελλαρίου στον Μπαζάρογλου, ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο πολύπειρος Γιώργος Βέρρας.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 15’ λεπτό με το φάουλ του Μαντζουράκη να φεύγει αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Λέσι, ενώ στο 22’ λεπτό και μετά από βολέ του τερματοφύλακα του Αχαϊού, η μπάλα έφτασε στον Γκλαβά ο οποίος δεν μπόρεσε να περάσει και τον Βέρρα, ο οποίος του «τσίμπησε» την μπάλα και γλύτωσε τα χειρότερα για την ομάδα του.

Στο 33’ λεπτό η σέντρα-σούτ του Καπογιαννόπουλου έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λέσι, ενώ στο 37’ λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν στην εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ζαχαράτου, ο Μενύχτας υποδέχθηκε την μπάλα και με όμορφο πλασέ πάνω από τον Λέσι έκανε το 1-0.

Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία, όταν ο Μπαζάρογλου βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Βέρρα, αλλά το σούτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του έμπειρου πορτιέρο.

Στο 44’ λεπτό ο Μενύχτας με ωραία ενέργεια έπιασε το σουτ από τα πλάγια το οποίο πέρασε άουτ, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Παρτάλη σε όμορφο σούτ έξω από την περιοχή και στην συνέχεια ο Αχαϊός «πάτησε» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε πολύ για να φτάσει στην ισοφάριση.

Στο 55’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για την ισοφάριση, αρχικά σε σούτ του Γκλαβά που κόντραρε σε αμυνόμενους και στην συνέχεια του Χαϊκάλη σε κενή εστία που πέρασε άουτ.

Στο 60’ λεπτό η κεφαλιά του Α.Κ. Σωτηρόπουλου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βέρρα, ενώ στο 65’ λεπτό και πάλι ο Α.Κ. Σωτηρόπουλος δεν μπόρεσε σε γύρισμα από τα δεξιά να στείλει την μπάλα στο «πλεκτό» και να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Τελικά στο 70’ λεπτό χρειάστηκε το «τσίμπημα» της μπάλας μέσα στην περιοχή του Νίκου Ανδριέλου και η καθαρότατη ανατροπή από τους αμυντικούς της Δόξας, προκειμένου ο Αχαϊός να φτάσει στην ισοφάρισει με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαζάρογλου.

Η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 90’ λεπτό, με το καλό σουτ του Σακελλαρίου που έδιωξε σωτήρια στην αριστερή του γωνία ο Βέρρας.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ (Ν. Γιαννόπουλος): Βέρρας, Κ. Καπογιαννόπουλος, Κ. Γεωργαντόπουλος, Σουβαλιώτης, Μπάτραλης, Μαντζουράκης (55΄ Γ. Β. Μενύχτας), Π. Καπογιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Παρτάλης (80΄ Κουλογιάννης), Ζαχαράτος (71΄ Βρόντος), Μενύχτας.

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Σ. Παναγόπουλος): Λέσι, Νικολόπουλος, Γ. Δημόπουλος (46΄ Η. Σωτηρόπουλος), Τσαούσογλου (61΄ Πρίφτης), Καφεντζής (65΄ Α. Σωτηρόπουλος), Σωτηρόπουλος, Σακελλαρίου, Ανδριέλος, Χαϊκάλης (83΄ Νάνος), Μπαζάρογλου, Γκλαβάς.