Χωρίς προβλήματα η Ουρουγουάη

Μάθε τα πάντα για τις stoiximan προσφορές*

Μπήκαμε στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα, μια διοργάνωση που διεξάγεται στη Βραζιλία, με 10 ομάδες χωρισμένες σε 2 ομίλους, από τους οποίους περνούν οι 4 πρώτοι και διασταυρώνονται «χιαστί» στα προημιτελικά.

Έτσι, οι ομάδες παλεύουν για το καλύτερο πλασάρισμα, που θα τους φέρει πιο βατό αντίπαλο και αρκετές ελπίδες στα νοκ-άουτ. Σήμερα, η Ουρουγουάη «σφραγίζει» το εισιτήριο για τα προημιτελικά, κόντρα στη Βολιβία.

Βολιβία: Θα ήταν άδικο να πούμε πως οι Βολιβιανοί δεν έχουν παλέψει σε αυτό το Κόπα Αμέρικα, όμως ακόμα και έτσι δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο να διεκδικούν στα ίσα την πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης. Με τις 2 ήττες στα ισάριθμα προηγούμενα ματς, μόνο η νίκη με την Ουρουγουάη μπορεί να τους «σώσει», καθώς μετά ακολουθεί η Αργεντινή του Μέσι. Πέραν της δυσκολίας αυτής, υπάρχει και η μεγάλη απουσία του ηγέτη και αρχισκόρερ της ομάδας, Μαρσέλο Μορένο, ο οποίος δεν είναι παρών στα γήπεδα της Βραζιλίας λόγω κορονοϊού, όπως και οι σημαντικοί Τσουμασέρο και Καρντόσο.

Ουρουγουάη: Παρότι έχει πάει πλήρης και με πολλές αξιώσεις στη φετινή διοργάνωση, η Ουρουγουάη στα δυο πρώτα της παιχνίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε στο ελάχιστο την «ταμπέλα» που της έχει δοθεί σαν μια από τις μεγάλες ελπίδες για τον τελικό. Η «σελέστε» έχει έναν βαθμό στα δυο πρώτα ματς, κάτι που αυτομάτως κάνει το ματς με τη Βολιβία κομβικό αναφορικά με την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, αλλά και την αποφυγή της 4ης θέσης, μια θέση που λογικά θα τη φέρει απέναντι στη γηπεδούχο Βραζιλία στους «8». Σουάρες, Καβάνι, Βαλβέρδε, Βεσίνο, Γκοντίν είναι όλοι έτοιμη για την πρώτη νίκη της ομάδας στο φετινό θεσμό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βολιβία είναι η πιο αδύναμη, αντικειμενικά, ομάδα από τις 10 του Κόπα Αμέρικα, καθώς όχι μόνο το ρόστερ της δε συγκρίνεται με τις υπόλοιπες, αλλά έχει και κομβικές απουσίες. Στο 50% να παίξουν οι Ουρουγουανοί, θα πάρουν το ματς. Θα επιλέξουμε το διπλό με το under 3.5 στο 1.85 του Stoiximan.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)