Χωρίς φόβο και άγχος η Παναχαϊκή

Στο σημερινό ματς με τον Ιωνικό το μόνο που δεν χρειάζεται η Παναχαϊκή είναι άγχος και πίεση γιατί θα είναι καταστρεπτική.

Εάν μπουν μέσα στο γήπεδο και οι παίκτες και ο προπονητής και δουν το σημερινό ματς στην πραγματική του διάσταση, δηλαδή, σαν ένα παιχνίδι που θέλεις να το κερδίσεις, τα δίνεις όλα, το διασκεδάζεις, το απολαμβάνεις και ό,τι βγει, εάν το δουν έτσι και δεν έχουν άγχος, παίξουν ελεύθερα και δεν μεταδοθεί πίεση στην ομάδα, υπάρχουν πιθανότητες και μάλιστα αρκετές, παρά τις απουσίες.

Θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους οι Αραβίδης, Μπρους (τιμωρημένος), Μουστακόπουλος, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας και Σκεπετάρης. Ο Νίκος Κουσκουνάς δεν είναι εκατό τις εκατό έτοιμος, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής υπάρχει και με τον κίπερ Κολοβούρη που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14.45 και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 σε περιγραφή του Γιώργου Σωτηρόπουλου και τηλεοπτικά από τη ΕΡΤ-3. Ο κ. Κουμπαράκης (Κυκλάδων) θα διαιτητεύσει το ματς στη Νεάπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ(28/03):
Τρίκαλα (14:00): Τρίκαλα- Χανιά (Κοφίτσας) (ΕΡΤ Sports)
(Λάμπρου- Τσιλίκας- Καλύβας/ Ανδριανός)
Άγιοι Ανάργυροι (14:45): Α.Ε. Καραϊσκάκης- Απόλλων Λάρισας (Πουλημάς) (ΕΡΤ Sports 3)
(Αλάμπεης- Πλάκας- Χριστοδούλου/ Μπαϊλής)
Νίκαια (14:45): Ιωνικός- Παναχαϊκή (Βασσάλος) (ΕΡΤ-3)
(Κουμπαράκης- Πριονάς- Δασκαλάκης/ Μπακογιάννης)
Δράμα (14:45): Δόξα Δράμας- Ο.Φ. Ιεράπετρας (Κωνσταντάρας) (ΕΡΤ Sports 3)
(Σιντόρης- Τυριακίδης- Νίκζας/ Τσοπουλίδης)