Χ-αμένες και οι δύο στη Ροδιά

Σε μια αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη και τους τρεις βαθμούς αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Αυτή η ισοπαλία βέβαια ήταν καταδικαστική για την Άβυθο 2017 καθώς πλέον και μαθηματικά υποβιβάστηκε στην Γ κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά η Φλόγα Ροδιάς ψάχνει μία νίκη στις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές για να κλειδώσει την παραμονή,αρχής γενομένης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Πάτρας ο οποίος είναι και ο μοναδικός διεκδικητής που την απειλήσει με το φάσμα του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Γιώργου Αμασιάδη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού σπατάλησε τρεις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά στο 4′ το σουτ του Ανδ.Λιακόπουλου εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα της Αβύθου. Με την συμπλήρωση 10′ λεπτών στο παιχνίδι το σουτ του Μπαντούνα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 27′ και πάλι το σουτ του Μπαντούνα από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε άουτ. Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η Άβυθος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφού ο Μπακιρτζόγλου βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Φλόγας ο οποίος κατάφερε να τον κερδίσει και να κρατήσει το μηδέν για την ομάδα του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στα πρώτα δευτερόλεπτα η Άβυθος απείλησε με το πλασέ του Μπακιρτζόγλου που εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Φλόγας Ροδιάς. Στο 57′ η Φλόγα Ροδιάς άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπαντούνα. Στο 76′ η Άβυθος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με σκόρερ τον Ευθυμίου αφού κατάφερε να ντριμπλάρει τρεις αντιπάλους και να μπει κυριολεκτικά μαζί με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης και περισσότερο η Άβυθος 2017 αλλά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παλαιολόγου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Συνθέσεις:

Φλόγα Ροδιάς (Γιώργος Αμασιάδης): Χριστοδουλόπουλος, Κατσαούνης, Νικολακόπουλος, Π.Λιακόπουλος, Σπανός, Μαραγκός, Γ. Χριστόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ανδ.Λιακόπουλος (60′ Α.Χριστόπουλος), Μπαντούνας (80′ Αλεξόπουλος), Μεν.Χριστόπουλος (90′ Μιχαλόπουλος).

Άβυθος 2017 (Λεωνίδας Κατσαρέλιας): Παναγιωτόπουλος, Παπαγεωργίου (78′ Χ.Χριστόπουλος), Αυλωνίτης, Μακρής, Παπαδιονυσίου, Χρυσανθόπουλος (66′ Φιλιππάτος), Ευθυμίου, Κανάγιας, Λυμπέρης (55′ Μπιρμπίλης), Γκοτσόπουλος, Μπακιρτζόγλου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς