Χ-αρακίρι στο Παμπελοποννησιακό η Θύελλα Πατρών

Παμπελοποννησιακό Στάδιο: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Η Θύελλα Πατρών παρότι πίεσε πολύ τον ανίσχυρο επιθετικά Πάμισο Μεσσήνης, δεν κατάφερε να τον νικήσει στο Παμπελοποννησιακό μένοντας στο 0-0 και παρέμεινε στις θέσεις που οδηγούν στο ερασιτεχνικό, χάνοντας την ευκαιρία να αναρριχηθεί.

ΦΙΛΜ:

8′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τη Θύελλα, όταν εκτέλεσε ο Αγουρίδης απευθείας το φάουλ απ’ τα αριστερά και λίγο έξω από την περιοχή, ο γκολκίπερ της Πάμισου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

20′ Έπειτα από την απομάκρυνση των αμυντικών του Πάμισου, ο Καϊμακάς επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή άλλα μπλόκαρε εύκολα την μπάλα ο Κόκκαλης.

21′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πάμισο να ανοίξει το σκορ, όταν η κεφαλιά του Μπούνα κατέληξε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

24′ Ο Στεργίδης εκτέλεσε το φάουλ απευθείας αλλά η μπάλα πήγε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

68′ Τεράστια ευκαιρία για την θύελλα να ανοίξει το, έπειτα από τη σέντρα του Αποστολόπουλου από τα δεξιά, ο Μανθόπουλος με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Ίσως η καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι.

70′ Ο Τσότρας έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν το πλασέ που έκανε μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμο και την μπλόκαρε εύκολα την μπάλα ο Κόκκαλης.

85′ Οι παίκτες και ο πάγκος της Θύελλας διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή για πέναλτι στον Στεργίδη, ωστόσο ο ρέφερι έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή για τους γηπεδούχους.

86′ Μεγάλη ευκαιρία για τη θύελλα να ανοίξει το σκορ, όταν έκανε την κεφαλιά ο Τσότρας ο Κόκκαλης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

95′ Η Θύελλα σκοράρει, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για φάουλ πάνω στο Κόκκαλη.

Συνθέσεις:

Θύελλα Πατρών (Σάκης Πεφάνης) 1. Σιδέρης 2. Κωνσταντινίδης (60′ Ντίνος) 3. Παναγόπουλος 4. Μανθόπουλος 5. Κατριβέσης 6. Αγουρίδης 7. Στεργίδης 8. Βάρρας 9. Τσότρας 10. Καϊμακάς (46′ Αγγελής) 11. Σκουμής (46′ Αποστολόπουλος).

Πάμισος Μεσσήνης (Γ. Καλόμαλος) 1. Κόκκαλης 19. Αριστομενόπουλος 3. Βέλλης (44′ Παπαδόπουλος Δίον. α. α.) 4. Κατσιβαρδέας 5. Μπούνας 6. Θώδης 7. Γιακουμής (64′ Κάνιστρας) 8. Μωράκης (90′ Παπαγιαννόπουλος) 9. Σαραντόπουλος (90′ Ρουμελιώτης) 10. Ακριστινεϊ (64′ Μπόρχαν) 11. Χαραλαμπόπουλος.