Χ-ωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής στα Προσφυγικά!

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ανδριανός Κωνσταντίνος (Κακαφώνης Μιχάλης, Καρράς Ευάγγελος)

Άρης Πατρών και Παναιγιάλειος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ντέρμπι κορυφής που τα είχε όλα. Το ματς παρακολούθησαν περίπου 2.000 φίλαθλοι, αναβιώνοντας παλιές ένδοξες στιγμές του παρελθόντος στο γήπεδο των Προσφυγικών.

Ο Παναιγιάλειος βρήκε δίχτυα στο 14ο λεπτό με τον Ανδρέα Σπανό, ο οποίος αποβλήθηκε στο 35′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη ο Άρης πίεσε ασφυκτικά και ο Γιάννης Σπανός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 64′. Στο 82ο λεπτό το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά, καθώς επικράτησε ένταση μεταξύ φιλάθλων και ΕΛ.ΑΣ, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από τον δεύτερο Παναιγιάλειο.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

8′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Αγγελής έκανε την προβολή από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

9′ Καλή ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, με ένα σουτ του Γκάτση έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Αναστασοβίτη.

14′ Γκολ για τον Παναιγιάλειο, όταν ο Κοτσόκολος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά ο Σπανός Ανδρ. με πλασέ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

35′ Αποβολή για τον Παναιγιάλειο, έπειτα από την δεύτερη κίτρινη του Ανδρέα Σπανού, μετά από μαρκάρισμα στον Κουτρούμπα.

45+1 Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να ισοφαρίσει, όταν ο Αγγελής έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Μητρόπουλος από καλή θέση έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

46′ Καλή στιγμή για τον Άρη, με τον Κωστή, ο οποίος επιχείρησε το σουτ από τα αριστερά αλλά ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

55′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Δασουράς έκανε την κεφαλιά αλλά ο Αθανασόπουλος έκανε δύσκολη επέμβαση.

60′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σπανός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

62′ Έπειτα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου, ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε δύσκολα την μπάλα.

64′ Γκοοοολ για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σπανός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

74′ Απίθανη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Πανάρετος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Κωστής έκανε το πλασέ αλλά ο Αθανασόπουλος έκανε μεγάλη απόκρουση και κράτησε το 1-1.

76′ Δυνατό σουτ του Μητρόπουλου έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

80′ Καλή ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, όταν ο Σκούτας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπούνας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

82′ Διακοπή του παιχνιδιού, λόγω επεισοδίων με αστυνομικούς και οπαδούς.

86′ Απίθανη ευκαιρία για τον Άρη να γυρίσει το ματς, οταν ο Μητρόπουλος έκανε την κάθετη για τον Κωστή, αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασόπουλο, έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε βασανιστικά δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

90+6′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Οικονομόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας, Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γεωργόπουλος (15′ Μητρόπουλος), Αγγελής (90+2 Γράβαλος), Μπούμπαλης, Σπανός, Κουτρούμπας (79′ Οικονομόπουλος), Κωστής.

Παναιγιάλειος (Θεόδωρος Ανδριόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Χούσα (70′ Οικονόμου), Κοτσόκολος, Παπαδόπουλος, Σπανός Μιχ., Αρβανίτης (66′ Σκούτας), Μπούνας , Λιάτος, Σπανός Aνδρ., Γκάτσης.