“Ψάχνονται” για την επόμενη ημέρα στο Διαγόρα Βραχνεΐκων

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου οι άνθρωποι του Διαγόρα Βραχνεΐκων προσπαθούν να οργανώσουν την ομάδα για την επόμενη σεζόν με το οικονομικό θέμα να βρίσκεται στην κορυφή.

Οι ιθύνοντες του Διαγόρα άμεσα θα φροντίσουν να κλείσουν το θέμα του προπονητή, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Χρήστος Τσίκας, αφού υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό του.

Άμεσα θα προχωρήσει και το θέμα των ανανεώσεων με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει ο Διαγόρας στο ρόστερ και τη νέα χρονιά. Ως γνωστόν, πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν οι έμπειροι ποδοσφαιριστές, αφού σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια πιο νεανική ομάδα με αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Αχαΐα για την επόμενη πενταετία.

Ο Ανδρέας Τρίγκας έχει «κλείσει» στον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου, το όνομα του Θανάση Δρακόπουλου ακούγεται έντονα για την Αχαϊκή, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Μπρούνο Λίπι. Το αρνητικό για το Διαγόρα είναι ότι «χάνει» επίσης τρεις παίκτες του, καθώς κλήθηκαν να υπηρετήσουν τη μητέρα πατρίδα. Ο λόγος για τους Φ.Γεωργαντόπουλο, Γ. Σταυρόπουλο και Τσεκούρα.

Στα μεταγραφικά θέματα οι Βραχνιώτες βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Α.Ε. Πάτρα 2005 για τον γκολκίπερ Κώστα Θανόπουλο, ενώ πολύ έντονα ακούγεται το όνομα του Γιάννη Κατσιγιάννη (επιθετικός από το ΑΠΣ Πάτραι).