Όλα κρίθηκαν στο φινάλε στα Βραχνέικα!

Κάνεις δεν βγήκε κερδισμένος από την ισοπαλία στα Βραχνέικα (1-1).

Η ομάδα του Τάκη Ζαχαροπουλου που παρότι προηγήθηκε στο 88’ με τον Κάππα ισοφαρίστηκε στη τελευταία φάση του αγώνα από το μαχητικό Βασιλικό.

 Η ομάδα των Ροϊτίκων ηθελε πάση θυσία τη νίκη, ώστε να ξεφύγει βαθμολογικά στην πρώτη θέση από τους διώκτες της.

Από την πλευρά του το σκληροτράχηλο Βασιλικο προσδοκούσε να ξεκολλήσει βαθμολογικά από την προτελευταία θέση, κατάφερε και πήρε την ισοπαλία από την πρωτοπόρο Α.Ε Ροϊτίκων που ψάχνει τα πατήματα της στα τελευταία παιχνίδια.

ΦΙΛΜ:

1’ Ο Γιαννόπουλος με ωραίο τακουνακι βρίσκει τον Αλεξόπουλο στη μεγάλη περιοχή όμως ο δεύτερος στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

6’ Ωραία κάθετη κάθετη μπαλιά του Αλεξοπουλου στο Γιαννόπουλο που αστοχεί σε τετ α τετ.

35’ Ο Σπηλιόπουλος για Γιαννόπουλο στη μικρή περιοχή μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.

53’ Γεωργόπουλος από δεξιά στη μεγάλη περιοχή κάνει τη μπαλιά στο ύψος του πέναλτι βρίσκει το Σκιαδόπουλο ο οποίος χάνει τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

59’ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για το Βασιλικό. Ο Ιατρού κάνει τη κάθετη μπαλιά στη μεγάλη περιοχή από αριστερά βρίσκει τον Ανδρουτσοπούλο που σουτάρει και στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

88’ Λάθος κοντρόλ του Μπουρδούση στο κέντρο της άμυνας κλέβει ο Κάππας και ανοίγει το σκορ για την ομάδα των Ροϊτίκων. (1-0)

93’ Λάθος στο κέντρο για τους «πορτοκαλί» μόνος ευνοημένος ο Παπαναστασόπουλος που δίνει στον προωθημένο Ιατρού αυτός «κρεμάει» το Χρυσοβιτσάνο και γράφει το τελικό (1-1).

Συνθέσεις:

Α.Ε Ροϊτίκων: (Τάκης Ζαχαρόπουλος) Χρυσοβιτσάνος, Τζουβεκας (45’ Γκόλιας), Σπηλιόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παλουμπης, Φραντζής (45’ Γεωργόπουλος), Αντ. Γιαννόπουλος (66’ Μαρίνος), Σταυρόπουλος, Αλεξόπουλος, Σκιαδόπουλος, Γ. Γιαννόπουλος (45’ Κάππας).

Βασιλικό: (Βασίλης Σκέντζος) Παπαδόπουλος, Μάστορας (62’ Αλεξόπουλος), Παπαναστασόπουλος, Μπουρδούσης, Ιατρού, Παπαλεξόπουλος, Φραντζής, Θ. Ανδρουτσόπουλος (62’ Γεωργόπουλος), Γκόλφης (62’ Πλωτας), Πετρόπουλος, Ν. Ανδρουτσόπουλος (93’ Μπάτσης).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παπαναγιώτου