Όλα (Χ) ανάμεσα σε Εθνικό και Νίκη

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Μιχάλης Ανδριανός, Αλεξία Σταθοπούλου)

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό Πατρών και την Νίκη Προαστείου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να μοιράζονται από έναν βαθμό.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :

3′ Πρώτο σουτ στο ματς για τον Εθνικό, όταν ο Νίκας συγκλινε στο αριστερό από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

24′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν ο Νίκας έκανε τη σέντρα απ’τα αριστερά, ο Γιάννης έκανε την προβολή απ’την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

47′ Καλή ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Πατρώνης υποδέχτηκε την μπάλα από τα αριστερά, αυτός μπήκε στην περιοχή και με ένα διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα απ’το δοκάρι άουτ.

54′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Αντωνόπουλος έβγαλε την πάσα για τον Φούντο, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

73′ Απίθανη ευκαιρία για τον Εθνικό, όταν ο Παναγόπουλος υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Γιάννης έκανε δεύτερο σουτ από δύσκολη γωνία αλλά ο Δανιήλ είχε απάντηση.

75′ Αποβολή για την ομάδα του Νίκου Πατρώνη, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Θεοδωρακόπουλου Π στον Αναγνωστόπουλο, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Ανδριανό και βγήκε εκτός παιχνιδιού.

Εθνικός Πατρών (Βύρωνας Καραβίας) : Κωστούλιας, Νικολόπουλος, Μαντάς (64′ Σωτηρόπουλος), Σαλαμαλίκης, Νίκας, Λαζανάς, Παναγόπουλος (85′ Βίτσος), Χριστοδουλόπουλος (71′ Σταυριανόπουλος), Γιάννης (85′ Νικολόπουλος Θαν.), Αναγνωστόπουλος, Μακρής (64′ Κακαφώνης)

Νίκη Προαστίου (Νίκος Πατρώνης) : Δανιήλ, Σταματάκης, Θεοδωρακόπουλος (75′ Αποβολή), Μοσχόπουλος, Πολύδωρος, Διαμαντόπουλος, Τσεγκενές (55′ Θεοδωρακόπουλος Χ.), Ντζάνης, Φούντος, Αντωνόπουλος (76′ Τζώρτζης), Τριανταφύλλου (42′ λ.τ.Πατρώνης)