Όλα (Χ) στο ντέρμπι των πρωτοπόρων (photos)

Άνω Καστρίτσι-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 0-0

Αποβολή : 75’ Διαμαντόπουλος

Διαιτητής : Καλύβας (Παυλόπουλος – Τζούνης)

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπιμ πρωτοπόρων ανάμεσα σε Άνω Καστρίτσι και Αναγέννηση Ψαθοπύργου, με τις δύο ομάδες να μένουν στην «λευκή ισοπαλία».

Αυτό το αποτέλεσμα βόλεψε περισσότερο την ομάδα του Βασίλη Φίλλιπα, η οποία σε περίπτωση ισοβαθμίας έχει πλέον το πάνω χέρι.

Στο 10’ λεπτό είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τους τυπικά φιλοξενούμενους, όταν στην επικίνδυνη σέντρα του Αθανασόπουλου από τα αριστερά, ο Κατσίκης μπλόκαρε την μπάλα.

Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 29’ λεπτό για το Άνω Καστρίτσι, όταν σε σουτ του Μπούρδου η μπάλα βρήκε την «ρίζα» του αριστερού κάθετου δοκαριού του Βεντουρή. Ενώ στο 35’ λεπτό το φάουλ του Στούπα έδιωξε ο Κατσίκης, εμ τον Παλούκη στην συνέχεια να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Με την εκπνοή του ημιχρόνου είχαμε την καταπληκτική απόκρουση του Κατσίκη στο καλό σουτ του Παλούκη, ενώ στην επανάληψη η Αναγέννηση στο διάστημα 60’ με 70’, είχε καλές στιγμές με τον Τσαμτσούρη για να ανοίξει το σκορ.

Στο 73’ λεπτό ο Πελεκάνος είχε καλή ευκαιρία από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά την «σπατάλησε», ενώ δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Διαμαντόπουλου για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπαλατή.

Τελικά μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ (Β. Μπαλατής): Κατσίκης, Κωστακόπουλος (68΄ Μπουρνάκας), Γεωργίου, Ηρειώτης, Αρκανίτης, Κυριακόπουλος (59΄ Κονταξής), Χαϊράνι, Μπαλατής, Καμηνιώτης, Μπαγιώργος (74΄ Ζέρβας), Μπούρδος (61΄ Ραυτόπουλος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Β. Φίλιππας): Βεντουρής, Πιχλίνσκι, Αθανασόπουλος, Τσαμτσούρης, Στούπας, Μεσσήνης (63΄ Καλαμπόκας), Αβούρης, Γκάνιας (50΄ Παρίσης), Ι. Πελεκάνος (88΄ Ν. Παπαδόπουλος), Παλούκης, Νάτσης (54΄ Διαμαντόπουλος).

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό του Δημήτρη Σαρρή