Όλοι θα κριθούν μέσα στο γήπεδο

Η Παναχαϊκή απ΄ότι φαίνεται είχε στοχεύσει κάποιους μεταγραφικούς στόχους με θητεία σε Γ΄Εθνική, ποδοσφαιριστές που η ίδια θεωρεί ότι μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο.

Σίγουρα μπορεί να μην είναι ονόματα που κάνουν γκελ στον κόσμο για να τρέξει για παράδειγμα στην ουρά για να πάρει εισιτήρια διαρκείας, όμως από την άλλη είναι άδικο να κρίνουμε τις προσθήκες των Κέρι, Μαγκάκη και όποιων άλλων άγνωστων σε εμάς παικτών που ήρθαν στην ομάδα πριν τους δούμε στο χορτάρι.

Σίγουρα το βιογραφικό που συνοδεύει ένα παίκτη είναι ένα διαβατήριο, μια ταυτότητα των ικανοτήτων του κατά κάποιο τρόπο καθώς συνήθως οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Το σημαντικό είναι η Παναχαϊκή να αποκτά υγιείς παίκτες, αλλά συνάμα και ποιοτικούς που θα δέσουν με το υπόλοιπο σύνολο και θα κάνουν την διαφορά στην ομάδα.

Μεταγραφικά λάθη όπως τα καλοκαιρινά όπου αποκτήθηκαν αρκετοί μέτριοι παίκτες, αλλά ελάχιστοι εξ΄ αυτών βγήκαν είναι απαγορευτικά και στην Παναχαϊκή φαίνεται να το ψάχνουν πολύ σε αυτό το κομμάτι. Μην ξεχνάμε ότι έπρεπε να στηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα μια ομάδα, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

Το αν θα βγουν οι προσθήκες που θα κάνουν θα φανεί μέσα στο γήπεδο, αλλά και στα πρώτα ματς της επανέναρξης που η μπάλα θα “καίει”. Κοινώς ο καλός παίκτης για εμένα φαίνεται με την πρώτη ματιά όμως παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες για να μπορέσει να δέσει μέσα σε μια ομάδα και να δείξει τις ικανότητες του.

Εν κατακλείδι καθρέπτης για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι το γήπεδο και εκεί θα κριθούν απάντες. Τόσο οι ίδιοι όσο και αυτοί που τους επέλεξαν. Όταν τους δούμε λοιπόν εν δράσει με την φανέλα της Παναχαϊκής, τότε θα μπορέσουμε να βγάλουμε και τα κατάλληλα συμπεράσματα.