Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Προσφυγικά

Για τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στα Προσφυγικά, αφού εκεί στις 18.00 υπάρχει το μεγάλο μπαράζ ανόδου ανάμεσα στην Αναγέννηση Πατρών και τον Δαβουρλή Κ92, το οποίο και δίνει ακόμα ένα εισιτήριο ανόδου για την Α’ Κατηγορία.

Οι δύο ομάδες τερμάτισαν στην 2η θέση των μπαράζ και θα έχουν σήμερα ακόμα μια τελευταία ευκαιρία για μια θέση στα “μεγάλα σαλόνια”, αφού όπως όλα δείχνουν είναι σίγουρη η άνοδος και του Παναιγιάλειου στην Γ’ Εθνική.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η Αναγέννηση Πατρών τερμάτισε στην 4η θέση με 53 βαθμούς και τέρματα 58-29, έχοντας συνολικά στο πρωτάθλημα 17 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ στην διαδικασία των μπαράζ έκανε εκπληκτικούς αγώνες και κατάφερε να σημειώσει 3 νίκες, χάνοντας ουσιαστικά την 1η θέση από το τέρμα του Ρ. Χότζα στο 89′ λεπτό στον αγώνα με την Περιβόλα που έδωσε την πρωτιά στον Αχαϊκό και άφησε στην 2η θέση την ομάδα του Λαδόπουλου.

Από την άλλη η ομάδα του Δαβουρλή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε στην 5η θέση με 47 βαθμούς και τέρματα 62-29, έχοντας συνολικά 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Στην διαδικασία των μπαράζ κατάφερε με 2 νίκες και 1 ισοπαλία να προσπεράσει Αετό Ρίου και ΑΕ Αρόης και να βρεθεί αυτός σήμερα στο σημερινό κρίσιμο μπαράζ ανόδου.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.00 στο γήπεδο των Προσφυγικών με διαιτητή την Ελένη Αντωνίου και επόπτες την Αλεξία Σταθοπούλου και τον Παναγιώτη Ζούλη.